fbq
Nadia Ammouri ja Amin Asikainen

Amin Asikaisen Nadia-kihlattu paljastaa blogissaan: antoi pakit ensimmäisellä kosintakerralla!

Ex-nyrkkeilijä Amin Asikainen kosi Nadia-rakastaan vajaa vuosi sitten epäonnistuneesti.

Amin ja Nadia kihlautuivat viikonloppuna. Nadia julkaisi kuvan kihlasormuksestaan Instagram-tilillään.

Amin Asikainen ja Nadia-rakas: yllätyskihlat – mikä timanttisormus!

Nyt morsian on paljastanut blogissaan, ettei viikonlopun kosinta ollut ensimmäinen kerta, kun Amin pyysi hänen kättään. Avioliitto tuli puheeksi Nadian odottaessa pariskunnan yhteistä lasta, Anttonia.

Kosinta. Ensimmäistä kertaa Anttonin odotusajan loppupuolella. Amin päätti epäsuorasti kosia minua neuvolassa, juuri silloin kun olin ultrassa haarat levälläni. Niin aikamoisen paikan mies keksikin! Amin:” Voisithan sä tulla mun vaimoksi?!” Onneksi mitään virallista kosintaa ei tapahtunut, niin sanoin: ” Ihana ajatus rakas, mutta sun pitää tehdä siitä kosinnasta ikimuistettava ja silloin kun olen parhaimmillani. Nyt ei oikein ole sellainen olo ” Joten kosinta siirtyi ja siirtyi, Nadia kirjoitti.

Epäonnisen kosinnan jälkeen pariskunnan arki jatkui normaalisti, kunnes Amin päätti yrittää uudelleen.

Amin oli tulossa Turusta työreissulta. Jotenkin aamulla hän oli ollut salamyhkäinen ja jollain tavalla outo. Annoin kuitenkin asian olla. Ovikello soi ja Marianne (hyvä ystäväni ja naapuri tuli meille ja sanoi:” Kuule asian laita on se. Käy suihkussa, laita itsesi kauniiksi ja pakkaa matkalaukku minä otan Anttonin”…. Minä:” Siis mitä?”….. Jatkuu ensi numerossa, Nadia kirjoitti jättäen lukijansa jännittämään.