fbq
Kotimaa
06.12.2021 19:05
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Timo Korhonen
Marianne Kallio
Ambulanssimies yritti pokata koronapotilasta?! Marianne Kallion pöksyihin riittää tunkua: ”Halut eivät katso aikaa eikä paikkaa”
Kotimaa
06.12.2021 19:05
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Timo Korhonen

Tosi-tv-ohjelmista tutun julkkiskaunotar Marianne Kallion, 27, viestilaatikkoon kolahti jokin aika sitten poikkeuksellisen härski iskuyritys.

– Minut haluttiin suoranaisesti ostaa Lähi-itään vaimoksi. Jos olisin sille reissulle lähtenyt, olisin varmaankin sinne myös jäänyt.

– Olen muutenkin saanut kaikenlaisia tarjouksia sieltä päin maailmaa, mutta minua ei itämaille saa lähtemään, tummaverikkö täräyttää.

Lue lisää: Marianne Kallio paljastaa superhärskin ehdotuksen: Julkkismimmeille luvattu maksaa mitä vain!

Tämä nainen hukkuu seksiehdotuksiin. – En kuitenkaan aio myydä liveseksiä kenellekään, Marianne pamauttaa.
Tämä nainen hukkuu seksiehdotuksiin. – En kuitenkaan aio myydä liveseksiä kenellekään, Marianne pamauttaa.

Kuumottava muuttomies

Kotimaassakin tullaan iskemään, mutta ei sentään ostamaan. Mariannen mukaan häntä on yritetty pokailla mitä kummallisimmissa tilanteissa. Osa yrityksistä on saanut kaunottaren ihon kananlihalle.

– Kun muutin nykyiseen asuntooni, aloin saada suorasukaisia viestejä kummallisesta numerosta. Kun kysyin, että anteeksi, kuka oikein olet ja mistä ihmeestä olet saanut numeroni, kundi vastasi, että olin se sinun muuttomiehesi!

– Hän myönsi napanneensa numeroni laittomasti muuttofirman tilauslapusta ja halusi sitten tutustua. Tai no, tutustua ja tutustua. Kyllä minä tiedän, minkä perässä hänkin oli.

Lue myös: Marianne Kallio viihtyy stringeissä – tuoreet kuvat povipommista!

Koronapotilaan pokaus

Toinenkin tapaus hakee kummallisuudessaan vertaistaan. Marianne kertoo sairastaneensa viime vuonna niin ärhäkän koronan, että hänet piti siirtää ambulanssilla sairaalasta toiseen.

– Olin oikeasti tosi kipeä. En ollut pessyt hiuksiani varmaan viikkoon, kuumehiki valui, korona jylläsi ja näytin muutenkin ihan räjähtäneeltä. Ja sitten ambulanssimies yritti pokata! Silloin mietin vain, että ihanko oikeasti, Marianne väittää.

– Mutta ilmeisesti halut eivät katso aikaa eikä paikkaa.

Lue myös: Marianne Kalliolta shokkiuutinen faneille – povikaunottaren mitta alkaa olla täysi

Marianne mainitsee myös virkamiesten pyrkineen hänen pöksyihinsä – turhaan.

– Ajatellaan, että korkeampi asema tai omaisuus saisivat minut automaattisesti kiinnostumaan. Sellaiset tyypit luulevat voivansa ostaa naisen statuksellaan. Sitä ei tule tapahtumaan. Valta ja raha eivät kiinnosta minua.