fbq
Kotimaa
31.08.2021 19:00
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto, Twitter, YouTube
Henri Alen
Ambulanssilla sairaalaan! Keittiömestari Henri Alén myöntää: "Huusin kuin James Bond, kun sitä mätkittiin palleille"
Kotimaa
31.08.2021 19:00
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto, Twitter, YouTube

Ravintoloitsija ja kokki Henri Alén, 43, joutui eilen maanantaina (30.8.) ambulanssilla sairaalaan ikävien ja kivuliaiden selkävaivojensa takia. Henri kertoo vaivastaan avoimesti sosiaalisessa mediassa.

Lue myös: Frankenstein-kala yllätti tähtikokin! Geenimuunneltua ruokaa testanneelle Henri Alénille tuli raja vastaan: En syönyt juontajapariani!

- Tuli lanssikyyti tänne Malmin sairaalaan, kun tuo selkä vähän kikkaili, kokkaili. Mutta nyt on hevoskuuri, eli ei muuta kuin kotio, kokkitaituri päivitti 24 tuntia näkyvissä Instagramin tarinaosiossa.

Henri antoi myös erityiskiitokset ambulanssikuskeille, jotka kiidittivät miehen turvallisesti sairaalahoitoon.

- Nimittäin kun tommonen välilevy on vähän pullistunut, niin se on vähän kipiä, ja noi hidastetöyssyt on niin sanotusti nannaa. Mä huusin kuin James Bond, kun sitä mätkittiin palleille sillä köydellä, mutta on ne kovia, että kiitos vaan, Henri kuvailee.

Mies lisäsi julkaisuun viettäneensä päivän lasaretissa, mutta päässeensä illaksi kotiin. Henri kertoi tapahtuneesta myös Twitter-tilillään.

Tänään mies oli päivittänyt kuvan kipulääkkeistään.

Henrin kommentti viitaten James Bondiin, liittynee tähän kohtaukseen, joka on tuttu vuoden 2006 Casino Royale -elokuvan kohtauksesta.

Lue myös: Julkkiskokki Henri Alénin Selja-koira ihastuttaa somessa: valloittavalla karvaturrilla on erikoinen harrastus - katso kuvat!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »