fbq
Kotimaa
25.10.2021 20:01
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Seiskan arkisto
Sanna Marin, Aleksi Valavuori
Aleksi Valavuorelta suorat sanat bilekohusta - Sanna Marinin lähipiirin toiminta huolestuttaa: "Miten tämän nyt sanoisi kauniisti..."
Kotimaa
25.10.2021 20:01
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Seiskan arkisto

Aleksi Valavuori otti kantaa pääministeri Sanna Marinin ympärillä vellovaan kohuun Valavuori Live -ohjelmassaan.

Eilen sunnuntaina suositulla Twitch-sivustolla pitämässään suorassa lähetyksessä Aleksi nosti Sanna Marinin bilekohun esiin useampaan otteeseen.

- Miten tämän nyt sanoisin kauniisti… Ei minun tarvitse sanoa asioita kauniisti. Sanon ne niin kuin ne näen, Aleksi aloitti.

Lue myös: Oho! Tarkkasilmäisimmät ihmettelevät: Missä on pääministeri Sanna Marinin vihkisormus?

- Pääministerillä on nyt lähtenyt lapasesta, ja olen hieman huolissani pääministeri Sanna Marinista. Olen ennen kaikkea huolissani hänen välittömästä lähipiiristään, johon kuuluu sellaisia virallisia ystäviä, jotka eivät ymmärrä yhtään mitä tekevät. Joskus, kun rooli on ollut pääministeri, se ajaa jopa ystävyyssuhteen edelle, hän jatkoi.

”Käytös lähtenyt lapasesta”

Lähetyksen aikana Valavuori Liven vakiovieras Kalle Palander osallistui keskusteluun hänen ja Aleksin lukiessa viime torstaina ilmestynyttä Seiskaa. Aleksi on kiinnittänyt huomiota etenkin Sannan ystävään, bile-Ilmariksi kutsuttuun Ilmari Nurmiseen.

- Jos pelaat lätkätermein NHL:ää, eli olet pääministeri, niin et sinä silloin pyöri… Lähipiirissäsi tai päivittäisessä työpiirissäsi ei ole sellaisia piirisarjalaisia. Pidän bile-Ilmaria piirisarjalaisena. Hän ei ymmärrä ollenkaan, mikä hänen tehtävänsä on. Hänestä on tullut pääministerille iso taakka, koska hänen pitää olla samalla hänen ystävänsä, Aleksi sanoi.

Lue myös: "Boom-Boom-Boomeri" - Sanna Marin ja Ilmari Nurminen lähettävät pääministerin Instagram-tilillä terveiset bilekohuun!

Ystäväänsä kuunnellut Kalle Palander on täysin eri mieltä Aleksin kanssa.

- Mitä te nyt piipitätte koko ajan?! Kai hänkin (pääministeri) saa vetää kuppia välillä, hän latasi.

- Saa vetää kuppia. Tässä on aika paljon muitakin asioita. Pääministerin käytös on lähtenyt hieman lapasesta, Aleksi vastasi.

- Jos miettisit itsesi pääministerinä…tai minut, niin ai ai, Kalle heitti pilke silmäkulmassa.

- Siihen on varmaan syy, miksi sinä et ole pääministeri, Aleksi totesi.

Osa ihmisistä on pitänyt Sanna Marinin ympärillä käyvää keskustelua median ajojahdiksi. Aleksilla oli tähänkin napakka mielipide.

- Tässä ei ole kyse median ajojahdista. Siinä vaiheessa, kun sinusta tulee pääministeri, sinusta tulee riistaa. Mitä tahansa teet, sinua seurataan, hän totesi.

LUE KAIKKI BILEKOHUSTA KLIKKAAMALLA TÄSTÄ! 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »