fbq
Kotimaa
25.10.2021 12:06
Teksti: Poutanen Pauli|Kuvat: All Over Press, Lehtikuva
Sanna Marin
Oho! Tarkkasilmäisimmät ihmettelevät: Missä on pääministeri Sanna Marinin vihkisormus?
Kotimaa
25.10.2021 12:06
Teksti: Poutanen Pauli|Kuvat: All Over Press, Lehtikuva

Perinteikäs pääministerin haastattelutunti taltioitiin sunnuntaina 24.10. Kesärannassa. Kovan poliittisen asian lisäksi toimittajia kiinnosti Seiskan paljastuksista alkaneen tapahtumaketjun eli niin sanotun bilekohun jälkipuinti. Lauantaina Sanna julkaisi omalla Instagram-tilillään päivityksen, josta kansa kohahti kuin vuonna 2014 Alex Stubbin tikkataulutempauksesta konsanaan. Joidenkin mielestä Sanna Marin ja hänen luottokansanedustajansa Ilmari Nurminen (sd.) dissasivat suuria ikäluokkia. Pääministeri kuitenkin selitti, että kyse oli huumorista.  

Lue myös: "Boom-Boom-Boomeri" - Sanna Marin ja Ilmari Nurminen lähettävät pääministerin Instagram-tilillä terveiset bilekohuun!

Sanna Marin Kesärannassa 24.10.2021.
Pääministeri vastaili toimittajien kysymyksiin virka-asunnollaan Kesärannassa sunnuntaina 24.10.


Pääministeri kertoi haastattelutunnilla, että hän haluaa postauksillaan ja imagollaan yleisemmin "ravistella instituutiota". Hän painotti olevansa paitsi Suomen pääministeri, niin myös ikäisensä (35) nainen, jolla on muutakin elämää kuin työ. Seiskan paljastamia Kesärannan jatkobileitä Sanna Marin ei suoraan ole kommentoinut, mutta hänen puoleltaan on kerrottu, että jatkobileitä ei ole juhlittu valtion piikkiin.

Kuva paljastaa

Katsotaanpa tarkemmin pääministerin haastattelutunnilta napattua kuvaa. Rouva pääministerin nimettömässä ei ole vihkisormusta!

Sanna Marin Kesärannassa 24.10.2021.
Havainto on kiistaton: sormus puuttuu sormesta. 


Seiskan tietoon ei ole tullut, että pääministerin ja hänen puolisonsa Markus Räikkösen välillä olisi tapahtunut mitään sellaista, jonka johdosta sormus olisi kadonnut sormesta. Kyseessä saattaa olla unohduskin, mutta pääministeri on joka tapauksessa yksi Suomen seuratuimmista henkilöistä. Sormuksen puuttuminen  luonnollisesti aiheuttaa supinaa, tviittejä ja spekulointia. 

Katsotaan vielä muutama kuva lisää.

Brysselissä, Eurooppa-neuvoston kokouksen alussa otetussa kuvassa (21.10.) Sannalla on ranteessa luottokellonsa, vihkisormus komeilee oikealla paikallaan nimettömässä. Tässä otoksessa Sanna tervehtii Luxemburgin pääministeri Xavier Bettelia.

Sanna Marin
Sanna edusti EU-johtajien yhteiskuvassa torstaina 21.10. melko epävirallisen oloisessa asukokonaisuudessa.

Seuraavassa otoksessa (22.10.) pääministeri edustaa tyylikkäänä tummassa asussa. Sormus on edelleen vasemman käden nimettömässä.

Sanna Marin

Lokakuun alussa Sloveniassa EU-kokouksessa edustava pääministeri niin ikään kantoi sormusta. 

Sanna Marin

Ehkä sunnuntaina Sannaan iski siivousvimma ennen haastattelutuntia, ja sormus jäi tästä syystä pois kuvasta? 

Lue kaikki bilekohusta klikkaamalla tästä! 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »