fbq
Sonja Kailassaari ja Aku Hirviniemi ensi kertaa julkisesti yhdessä.

Aku Hirviniemi ja juontaja Sonja Kailassaari avoimena rakkaudestaan, ensi kertaa julkisesti yhdessä: ”Harjoittelemme yhtä asiaa koko ajan!”

Näyttelijä Aku Hirviniemi, 34, kaappasi rakkaansa, juontaja Sonja Kailassaaren, 37, tiukasti kainaloon kyyhkyläisten poseeratessa ensi kertaa yhteiskuvissa. UIT:n 40-vuotisjuhlarevyyn ensi-illassa rakastunut pari kertoi kulkeneensa yhdessä jo tovin.

– Emme tutustuneet Tinderissä, ei ei… Sehän olisi ollut mahtavaa, mutta ei. Näimme eräässä yhteisessä tapahtumassa, Sonja paljastaa.

Aku Hirviniemi ei peittele ihastustaan tv-kaunotar Sonja Kailassaareen: julkaisi lemmentäyteisen yhteiskuvan – katso!

Kaksikkoa yhdistää tv-ala. Aku on lukeutunut jo vuosia maamme eturivin näyttelijöihin, ja Sonja tunnetaan tv-juontajana. Hän on juontanut aiemmin muun muassa Sessions-viihdeohjelmaa Subilla ja vetää nykyään Efter Nio -keskusteluohjelmaa Ylellä.

Aijai, Aku Hirviniemi sai parkkisakot Sonja-rakkaansa kotikulmilla – kuva!

Suhteen alkua on värittänyt Akun ruotsin opiskelu. Suomenruotsalaisena Sonja on auttanut Akua.

– Harjoittelemme koko ajan, Sonja naurahtaa.

Aku Hirviniemen ja tv-kaunotar Sonja Kailassaaren lemmen roihu kiinnitti huomiota Riihimäellä: Helliä hetkiä ravintolassa!

Akulla on aiemmasta suhteestaan näyttelijäkollega Niina Lahtisen kanssa kaksi lasta. Sonjalla ei ole lapsia, mutta kokemusta lastenhoidosta hän on saanut kummilasten kautta.

– Heidän kanssaan olen viettänyt paljon aikaa. Kotoa löytyy myös mäyräkoira.