fbq
niina lahtinen ja aku hirviniemi

Aku Hirviniemen ja Niina Lahtisen pitkän liiton loppu: syrjähyppyjuoruja, terveysongelmia ja aggressiivisia faneja - kuva!

Näyttelijäpari Aku Hirviniemi, 33, ja Niina Lahtinen, 37, yllättivät viime viikonloppuna jakamalla Instagram-tileillään päivityksen, jossa he vahvistivat suhteensa päättyneen. Tuoreesta päätöksestä ei kuitenkaan ole kyse, vaan päivityksessä ex-avopari kertoo eron tapahtuneen jo viime kesänä.

Aku ja Niina eivät olleet naimisissa, mutta avopari ehti olla yhdessä peräti 17 vuotta. Suhteesta heille on siunaantunut tyttäret Annikki, 10, ja Tuulikki, 7.

Miten eropari Aku Hirviniemi ja Niina Lahtinen jakavat omaisuuden: upea omakotitalo, huikeat tulot ja ökyauto!

Vaikka Aku ja Niina ovat olleet yhdessä pitkään, eroilmoitus ei tullut täytenä yllätyksenä. Tuolloisen eropäätöksen jälkimainingeissa Aku jättäytyi viime syksynä pois Possen tv-lähetyksistä. Syyksi kerrottiin suosikkinäyttelijän sairastuminen burnoutiin.

Sairausloman myötä Aku vetäytyi julkisuudesta täysin. Uupumuksen taustalla myllersivät vaikeudet parisuhteessa.

Vaikka huhuja Akun viihtymisestä vieraiden naisten kanssa on vuosien saatossa kantautunut Seiskaankin, mahdolliset syrjähypyt ovat jääneet juorujen asteelle.

Seiskan tietojen mukaan suhteen päättyminen ajoi Akun masennukseen, johon hän viittasi keväällä rokkari Chris Cornellin itsemurhan yhteydessä.

– Masennus on salakavala ja tappava sairaus. Se voi saada meistä kenet tahansa ja kiskoa pimeyteensä riippumatta siitä oletko äiti, isä, rokkari tai kirjanpitäjä. Tai vaikka sinulla olisi kuinka paljon rakkautta ympärilläsi. Masennus saa sinut tuntemaan, että olet totaalisen yksin, Aku tilitti Facebookissa.

Aku Hirviniemi: Masennus on salakavala ja tappava sairaus

Akun suosio räjähti käsiin vuonna 2010, kun hän tuli koko kansan tietoisuuteen Putouksen siivittämänä. Etenkään yöelämässä Aku ei ole voinut välttyä naisten iskuyrityksiltä.

– Jengi haluaa aggressiivisesti fanikuvia. Kaikenlaista ne yrittää keksiä. Jotkut keski-ikäiset naiset tuppasivat kovasti pöytään, Aku selitti Seiskalle ensimmäisen Luokkakokous-elokuvan baarikiertueen meininkiä alkuvuodesta 2015.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Aku Hirviniemen kostea kapakkailta - kiihkeä blondi ahdisteli!

aku hirviniemi joutui kiihkeän blondin käsittelyyn
Seiskassa 12/2015 kerrottiin kuvien kera, miten Aku joutui erään naisihailijansa puristuksiin.