fbq
Uutiset
22.05.2017 15:57
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus
Aku Hirviniemi
Aku Hirviniemi: Masennus on salakavala ja tappava sairaus
Uutiset
22.05.2017 15:57
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus

Näyttelijä Aku Hirviniemi jäi uupumuksen takia pitkälle sairauslomalle viime vuoden lopulla. Nyt hän tekee paluuta työelämään. Aku ei ole aiemmin puhunut julkisuudessa sairastumisestaan, mutta rokkari Chris Cornellin itsemurha on saanut suosikkinäyttelijän avautumaan masennuksesta.

- Masennus on salakavala ja tappava sairaus. Se voi saada meistä kenet tahansa ja kiskoa pimeyteensä riippumatta siitä oletko äiti, isä, rokkari tai kirjanpitäjä. Tai vaikka sinulla olisi kuinka paljon rakkautta ympärilläsi. Masennus saa sinut tuntemaan että olet totaalisen yksin. Pidetään huolta toisistamme. Lepää rauhassa Chris Cornell, Aku Hirviniemi kirjoitti Facebook-sivuilleen.

 

Suomen suosituimpiin viihdyttäjiin lukeutuva Aku jäi viime lokakuussa pois Posse-tv-ohjelmasta ja jäi lääkärin määräyksestä pitkälle tauolle. Aku katosikin julkisuudesta täysin, eivätkä edes kaikki työkaverit tienneet, minne rakastettu näyttelijä on vetäytynyt. Myös Akun sosiaalisen median tilit menivät jäihin.

MTV3:n ohjelmissa kuten Possessa, Putouksessa ja Saturday Night Livessä tähän asti nähty Aku siirtyy syksyllä Neloselle vetämään omaa viihdeshow'taan. Hirviniemi on kertonut pysyttelevänsä poissa julkisuudesta ensi syksyyn asti.

- Viime vuodet ovat olleet todella kiireisiä ja nyt oli oikea hetki ottaa lepoa ja etäisyyttä. Keväällä haetaan vielä vauhtia ja syksyllä on mahtavaa päästä tekemään uusia juttuja. Nyt jo kuplii päästä tekemään mutta maltetaan nyt vielä hetki, Hirviniemi kertoi syksyllä Nelosen tiedotteessa.
 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »