fbq
Akseli Herlevi ja Emmi Suuronen

Akseli Herlevin missirakas avoimena oudosta lomatunnelmasta: "Mikään ei tuntunut miltään"

Missikaunotar Emmi Suuronen ja burgerirakas Akseli Herlevi viettävät parhaillaan lomaa Dubain auringon alla.

Emmi Suuronen, Anu Saagim ja Amanda Harkimo juhlivat Tallinnassa - bilekuvat!

– Olen odottanut matkaa kuin kuuta nousevaa. Ollaan reissussa viikon päivät, Miss Suomen 1. perintöprinsessa paljasti Seiskalle lähtöä edeltävänä iltana Tallinnassa.

Kaksikko on ehtinyt rentoutua lämpimissä keleissä, ja molemmat ovat jakaneet tunnelmiaan myös sosiaalisessa mediassa.

Viimeinen lomapäivä ja huomenna takasin peräpohjolaan. Mukavaa on ollut, kivaa lukemista, aurinkoa ja sopivia virvokkeita. Laskeskelin että 5 kirjaa olen lukenu tällä retkellä. Se taitaa olla enemmän ku viime vuonna yhteensä. Jostakin syystä sitä aina keksii jotain muuta tekemistä vaikka lukeminen se vasta hyvää hommaa onkin. Ehkä mä tästä vielä innostun lukemaan vielä enempi, Akseli kirjoitti Instagram-tilillään perjantaina (28.1.).

Emmin loppuloman päivitys kuitenkin pysäytti - hänet itsensäkin.

Loma kaukana kotona on tehnyt hyvää ja etelän aurinkoa on ollut ikävä vuosien jälkeen. Totutussa ympäristössä en jotenkaan osaa rentoutua, sillä kotona tekemättömien asioiden lista pomppii silmien edessä ja monen raudan tulta on ylläpidettävä. Nyt sai iskeä vaihteen oikeasti vapaalle ja huolehtia ainoastaan rentoutumisesta sekä nestetasapainosta auringossa! Emmi aloittaa Instagram-päivityksessään.

Kuitenkin pari päivää sitten täällä lomaillessa jokin iski kuin salama kirkkaalta taivaalta selittämättömästi ja mikään ei tuntunut miltään. Tunne oli jopa kyyninen ja tyhjä, aivan uusi itselle enkä pystynyt yhdistämään sitä mihinkään syy-seuraamukseen. Tulin siihen tulokseen, että olin loman tarpeessa ja nyt se puski vain pihalle. Parin vuoden ajalta. Rakastan tehdä elämässä monipuolisesti asioita ja hetken etäisyys näihin varmasti vahvistaa sitä. Summa summarum, oikeaa lomaa on ollut ikävä!

Miss Suomen perintöprinsessa Emmi Suuronen julkaisi rehellisiä kuvapareja itsestään: ”Älä vertaa itseäsi muihin”

Arkistovideo: Emmi Suuronen Miss Suomi -pressitilaisuudessa