fbq
Kotimaa
19.09.2021 01:28
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Pasi Murto
Emmi Suuronen ja Akseli Herlevi
Akseli Herlevi varasti huomion Miss Suomi -finaalissa - tyttöystävä joutui puuttumaan asiaan!
Kotimaa
19.09.2021 01:28
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Pasi Murto

Miss Suomi -finaali huipentui lauantai-iltana uuden Miss Suomen kruunaamiseen. Jännittävän illan päätteeksi voittajaksi julistettiin lehdistön suosikiksikin valittu Essi Unkuri.

Lue myös: Essi Unkuri on uusi Miss Suomi!

Ensimmäiseksi perintöprinsessaksi valittiin julkkiskokki Akseli Herlevin tyttöystävänäkin tunnettu Emmi Suuronen. Toisen perintöprinsessan kruunun sai Sonja Länsivuori.

Lähetyksen lähestyessä loppuaan voittajakolmikko siirtyi perinteiden mukaisesti istumaan missituoliin lehdistön kuvattavaksi. Kaunottaret poseerasivat kameroille häkeltyneinä, mutta silmin nähden onnellisina saavutuksistaan.

Erikoinen hetki koettiin kuitenkin siinä vaiheessa, kun Emmi Suurosen mielitietty kipusi lavalle onnittelemaan rakastaan. Akseli änkikin yllättäen kesken naisten kuvaushetken Emmin vierelle poseeraamaan ja ottamaan itsestään selfieitä naisten rinnalla.

Teko ei selvästi miellyttänyt juuri 1. perintöprinsessaksi kruunattua tyttöystävää, sillä Emmi tökkäsi Akselia nopeasti kyynerpäällä kylkeen.

- Mene pois siitä, Emmi huudahti kipakasti, mutta leikillisesti.

Lue myös: Tulihan se sieltä! Suomen kaunein rakennusmestarimissi Emmi Suuronen myöntää suhteen burgeriparoni Akseli Herleviin: ”Olemme onnellisesti parisuhteessa”

 

Akseli ehti muiskauttaa rakkaansa poskelle jopa pusun ennen kuin Emmi työnsi rakkaansa sivummalle.
Akseli ehti muiskauttaa rakkaansa poskelle jopa pusun ennen kuin Emmi työnsi rakkaansa sivummalle.

"Olen hänen rakas aina"

Ennen finaalilähetyksen alkua Akseli saapui tilaisuuden punaiselle matolle rauhallisin mielin. Hän ei kuitenkaan kieltänyt jännittävänsä puolisonsa menestystä.

- Totta kai minua jännittää Emmin puolesta vähäsen, Akseli tokaisi.

- Hän on valmistautunut tosi paljon tähän ja käyttänyt paljon aikaa ja energiaa tähän kisaan. Siinä mielessä toivoisin, että hän menestyisi, mies valotti.

Pariskunta oli käynyt ennen finaalia myös keskustelua kisan loppuratkaisun vaikutuksista parisuhteeseensa.

- Sanoinkin, että ihan sama miten kilpailussa käy, niin olen kuitenkin hänen rakas aina. Meidän välillä sillä (voitolla) ei ole väliä, hän tiivisti.

- Luulen, että hän on ihan kärkikahinoissa. Tämä on tälläinen oma, ulkopuolinen fiilis vain, Akseli tarkensi vielä tuntemuksiaan ennen finaalin alkua.