fbq
Kotimaa
05.05.2021 17:31
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Pasi Murto, Instagram
aki ja minna
Aki Linnanahde sai uuden MasterChef-voittaja Minna Kuukan itkemään: ”Vuodatan vielä vähän lisää…”
Kotimaa
05.05.2021 17:31
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Pasi Murto, Instagram

Tunnetun Master Chef Suomi -kokkausohjelman VIP-kauden päätösjaksossa kruunautui radiojuontaja Minna Kuukka, 50, ylitse muiden. Voittajalla oli muitakin syitä juhlaan, sillä hänellä on vuosijuhla juontoparinsa Aki Linnanahteen, 42, kanssa. Kaksikko on juontanut jo viisi vuotta yhdessä, josta Aki iloitsi pitkällä kirjoituksella Instagram-tilillään. 

Päivityksessä hän hehkuttaa ystävänsä hienoja suorituksia ylistävin sanoin.

- Mun juontopari on MasterChef! Olet niin ansainnut tittelin Minna. Paljon onnea! Tähän samaan tunneryöppyyn vuodatan vielä vähän lisää tästä mestarikokista. Olen todella onnekas, että saan tehdä töitä Minnan kanssa. Sanomattakin on selvää, miten kova ammattilainen M. Kuukka on radiotyössä. Sen voi kuulla joka aamu taajuudelta, eikä se asema koko suomalaisessa radiokentässä synny kuin olemalla poikkeuksellisen hyvä. Kun alan suuria legendoja kukitetaan, Minna on yksi heistä, sitten joskus, kun ura on ohi, Aki arvelee. 

Lue myös: Uusi MasterChef alkaa! VIP-kauden kisailijoina kymmenen julkkista - mukana Teflon Brothersin räppäri, Salkkarit-kasvo ja poliitikko!

Aki kuvailee Minnaa tekstissään vaatimattomaksi ja erittäin huomioivaksi ihmiseksi, joka ei kuitenkaan jää kenenkään ovimatoksi. 

- Epäilen sen johtuvan hyvästä itsetunnosta, joka rakentuu älyn, kotikasvatuksen ja elämänkokemuksen varaan. Minnahan on nainen, joka voi kirjoittaa laudaturin paperit ja voittaa missikisan. Kertoa härskejä juttuja radiossa ja pestä pyykkiä pyykkituvassa. Olla tähti ja tavis. Olla mitä vain, koska, no, Minna on Minna. Elämään ja sen mahdollisuuksiin avoimesti, mutta ei liian vakavasti suhtautuva nainen.

Miehelle itselle uusi mestarikokki on rakas ystävä, jonka kanssa on helppoa innostua työn touhussa. Minna myös rauhoittelee vipeltävää Akia, kun tilanne sitä vaatii. 

- Väitän, että hykertelet kotona viltin alla tyytyväisenä, kun juuri huomiselle sattui meidän ohjelman 5v synttärit. En edes yllättyisi, että jotenkin olisit junaillut asiat juuri näin, ihan vain, että voitostasi ei tulisi niin isoo numeroo. Väärässä olet! Huomenna juhlitaan myös sun voittoa! Aki kirjoitti sosiaalisessa mediassa eilen (4.5.) heti kokkauskilpailun päätyttyä.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aki Linnanahde (@linnanahde)

Itku silmään

Minna oli parhaansa mukaan yrittänyt, ettei itkisi onnen kyyneliä voiton myötä. Suunnitelmat kuitenkin kariutuivat, kun hän oli nähnyt juontoparinsa kauniin kirjoituksen.

- Voi rakas Aki. Luulin, että tästä nyt luovin itkuitta. Enpäs onnistunut. Ihan uskomaton teksti. Huhhuh. Kiitos, että olet. Huomenna 5vee -juhlat. Mestarikokki kommentoi julkaisuun. 

Lue myös: MasterChef VIP -kilpailun semifinaalijaksossa nähtiin yllätystä yllätysten perään! Yksi seikka järkytti tuomaristoa: "Ne oli mikrossa" - katso täältä finaalikaksikko! 

Monet muutkin ihastuivat Akin tekstistä sovelluksessa, joka sai heidätkin herkistymään.  

- Radion juontopari on elämän nopein ja omituisin pikamatka toiseen ihmiseen. Ihan omanlaisensa suhde, kertoi toimittaja Anna Perho

- Suuret onnittelut Minna Kuukalle, ja ihana kirjoitus Aki Linnanahde.

- Ihanasti kirjoitit kollegasta ja ystävästä. Olette huipputiimi. Onnea Minna, aivan mahtavaa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Minna Kuukka (@minnakuukka)

Tilaa Seiskan uutiskirje! »