fbq

kaupallinen yhteistyö: kaalimato.com

24 askelta nautintoon – kruunaa joulunodotuksesi Kaalimadon upouudella joulukalenterilla!

Odotus palkitaan, nimittäin Kaalimato.comin uunituore joulukalenteri on nyt ilmestynyt. Ole nopea, sillä kalenteri on aiempinakin vuosina myyty nopeasti loppuun!

Joulukalenteri symboloi jännittävää ja kutkuttavaa odotusta – ja onneksi joulukalentereita löytyy myös aikuiseen makuun! Yksi viime joulun ehdottomista aikuisten hittijoulukalentereista oli Kaalimato.comin seksivälinekalenteri.

- Seksivälineitä ja eroottisia tarvikkeita sisältävä Kaalimato-joulukalenteri on kasvattanut suosiotaan vuodesta toiseen ja viime vuonna se myytiin loppuun jo hyvissä ajoin ennen joulukuuta. Kaalimato-joulukalenteri on joka vuosi erilainen, joten siitä löytyy aina uusia yllätyksiä, vaikka olisikin aikaisemmin tällaisen kalenterin hankkinut, Kaalimato.comin seksuaaliterapeutti Annukka Lavikainen kertoo.

Tänä vuonna Kaalimadon joulukalenteri on aivan uutuuttaan hohtava, ja se on täynnä uunituoreita yllätyksiä jännittävään joulunodotukseen. Kalenterin värimaailma on tänä vuonna ylellisen jouluinen ja se sopii erinomaisesti jo pelkän ulkokuorensakin puolesta asetettavaksi näkyvälle paikalle vaikkapa olohuoneeseen.

Jokaiselle päivälle on oma yllätyspakettinsa, joka sujahtaa helposti takaisin paikalleen. Näppärän kalenterin ansiosta välineet ja tuotteet pysyvät järjestyksessä joulun jälkeenkin.

- Kaalimadon joulukalenteri on tukeva ja isokokoinen, kirjan lailla avattava kalenteri, jonka sisällä on 24 laatikkoa. Numeroituja laatikoita on jännittävä etsiä ja yksittäisen laatikon voi antaa vaikka joululahjaksi itselle tai jollekin toiselle. Seksivälineet ovat lisäksi pakattu omiin suljettaviin pusseihin, ja kalenteri laatikkoineen toimii myös välineiden säilyttämisessä.

Kaalimadon joulukalenteri tarjoaa astetta jännittävämmän joulunodotuksen – ole nopea ja tilaa omasi jo tänään!

Kaalimadon joulukalenteri tarjoaa 24 askelta nautintoon

Kalenterista löytyviä tuotteita voidaan yhdistellä tunnelmaltaan erilaisten eroottisten hetkien ja seksileikkien mausteeksi.

Kaalimato-joulukalenteri pitää sisällään runsaasti erilaisia seksivälineitä, eroottisia tarvikkeita, liukasteita ja BDSM-henkisiä välineitä, ja Lavikainen suositteleekin kalenteria kaikenlaisille pariskunnille. Kalenteri sopii myös sinkuille, eikä mikään estä lahjoittamasta sellaisia kalenterin seksivälineitä ja tuotteita ystävälle tai tärkeälle henkilölle, jotka eivät tavalla tai toisella istu omaan seksielämään.

Jos seksivälineet eivät ole vielä tuttuja, toimii kalenteri hyvänä tutustumispakettina niiden maailmaan.

- Kalenterin avulla on helppo kokeilla erilaisia juttuja ja löytää se, mistä itse eniten tykkää. Sisältö on hyvin monipuolista kevyistä BDSM-henkisistä välineistä eroottisiin yllätyksiin, Lavikainen vinkkaa.

Joulukalenteri on myös edullinen tapa tutustua laadukkaiden seksivälineiden maailmaan. Sen hinta on vain 139 euroa, kun erikseen ostettuna tuotteiden arvo olisi jopa 500 euroa!

Lue lisää Kaalimato-joulukalenterista ja osta joulun odotetuin yllätyspaketti!

Yhteistä kivaa joulunodotukseen

On luonnollista, että etenkin pitkissä parisuhteissa ruuhkavuosien keskellä seksielämä saattaa uuvahtaa. Lavikainen kehottaakin pariskuntia tekemään joulukuusta parisuhteen ja seksielämän piristyskuukauden. Tässä Kaalimadon joulukalenteri toimii oivana apuna.

- Luukun voi esimerkiksi avata yhdessä aamulla ja kokeilla tuotetta illalla kaikessa rauhassa. Se luo mukavaa jännitystä ja kutkuttavaa tunnetta työpäivään, kun molemmat odottavat iltaa, ehdottaa Lavikainen.

Jos arki on kiireistä, on yksi hyvä vinkki myös kerätä viikon tuotteet yhteen ja kokeilla niitä viikonloppuna ajan kanssa. Yhteinen nautinnonhetki joulukalenterin antimien äärellä voi olla juuri se, mitä molemmat ovat koko viikon kaivanneet!

Ja jos kalenteri houkuttelee niin paljon, että sen haluaa ahmaista yhdeltä istumalta, niin mikä jottei! Miksipä sitä ei ottaisi mukaan vaikka yhteiselle viikonloppureissulle nautittavaksi?

Tilaa Kaalimato.comin joulukalenteri vaikka heti hintaan 139 euroa!

Halutusta joulukalenterista on iloa pitkäksi aikaa

Kalenteri on oivallinen piristys joulunodotukseen, mutta sen antimista nauttii vielä pitkään joulun jälkeenkin. Joulukalenterin monipuolinen seksivälinekattaus antaa inspiraatiota ja iloa pitkin vuotta – käyttipä tuotteita sitten yksin tai yhdessä! Kalenteri on myös loistava joululahjaidea niin puolisolle, ystävälle kuin vaikkapa työporukalle!

Kaalimadon joulukalenteri on myös oivallinen lahjaidea – osta omasi ennen kuin loppuvat!