fbq
Ensitreffit

Yllätysosallistuja Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa - puolisoaan pettänyt TIS-Jape etsii nyt seikkailunhaluista naista

Ensitreffit alttarilla 2.0 -sarja alkaa MTV Katsomossa maanantaina 28.11. Asiantuntijoiden Essi Vauraksen ja Heikki Harjun valitsemat parit kohtaavat ensimmäisen kerran alttarilla, josta he pääsevät aloittamaan intensiiviset yhdessäolon kuukaudet.

Pariskunnat asuvat samassa talossa omissa asunnoissaan ja tapaavat toisensa säännöllisesti yhteisillallisilla ja asiantuntijoiden vetämillä rakkauskorjaamoilla. Kiinnostavien ja hyödyllisten asiantuntijakommenttien lisäksi tutustutaan tietenkin myös ohjelman sinkkuihin.

Mukana tulevalla kaudella nähdään myös ensimmäistä kertaa ennestään julkisuudesta tuttuja henkilöitä. 25-vuotias Jarkko "Jape" Virtanen osallistui Temptation Island Suomi -ohjelman seitsemännelle kaudelle yhdessä silloisen puolisonsa Mathilda "Mattu" Westerbergin kanssa. Monivaiheisen kauden jälkeen pari päätti lähteä kotiin pariskuntana. Onni ei kuitenkaan kauan kestänyt, sillä viime vuoden heinäkuussa paljastui, että Jape oli pettänyt Mattua. 

Temptation Island Suomessa sinkkumiehet sekoittanut Mattu antaa kylmää kyytiä Jape-rakkaalleen: Petti mua eilen!

44-vuotias Janne on puolestaan tuttu viime keväänä pyörineestä Marko Björs - Rakkauden seikkailu -ohjelmasta. Mukana on myös muun muassa Paratiisihotellissa ja Ex on the beachissä ollut Tilda. Rene puolestaan nähtiin aiemmin syksyllä Save the datessa. Kyseisessä ohjelmassa aviomiestä etsinyt Mimi tunsi Renen jo ennestään Tinderin kautta ja oli sitä mieltä, ettei miehestä ollut minkäänlaiseen parisuhteeseen. 

TR
Jarkko osallistui Temptation Island Suomi -ohjelmaan kaksi vuotta sitten silloisen puolisonsa Mathildan kanssa. 

llätysosallistuja Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa - puolisoaan pettänyt TIS-Jape etsii nyt seikkailunhaluista naista

T

Tilda, 24, Helsinki

T

Emma, 25, Helsinki

Tiia, 39, Nummela

T

39-vuotias Tiia Nummelasta työskentelee omassa nuohousalan yrityksessään. Vapaa-ajallaan hän harrastaa moottoripyöriä ja museoautoja, käy festareilla ja remontoi taloaan. Kumppanilla saisi olla huumorintajua ja pilkettä silmäkulmassa. Tiia haluaisi suunnitella kumppaninsa kanssa kaikenlaista, kuten erilaisia reissuja.

Vera, 29, Raahe

t

29-vuotias Vera asuu 10-vuotiaan poikansa kanssa Raahessa. Hän työskentelee kehitysvammaisten ja mielenterveyskuntoutujien ohjaajana.
Vera etsii luotettavaa ja avointa kumppania, joka on keskustelutaitoinen. Perhe on Veralle tärkeä arvo elämässä ja hän haaveileekin hankkivansa tulevan puolisonsa kanssa vielä lisää lapsia. Tulevalta kumppaniltaankin Vera toivoisi perhekeskeisyyttä.
Vapaa-aikanaan nainen harrastaa monenlaista ja tykkää kokeilla ystäviensä kanssa paljon kaikkea uutta. Harrastuksekseen hän kuitenkin nimeää lavatanssit, joiden parissa hän onkin viihtynyt jo pidemmän aikaa.

Rene, 28, Helsinki

T

28-vuotias helsinkiläinen Rene on ehtinyt elämässään paljon. Rene on tehnyt uraa motocrossin parissa puoliammattilaisena, mutta toimii nykyään yrittäjänä ja tekee keikkaa muusikkona. Hän haaveilee saavansa kaiken tämän rinnalle perheen ja hyvän parisuhteen, josta löytyisi syvempi yhteys.
Unelmakumppaniaan Rene kuvailee meneväksi ja iloiseksi naiseksi, joka on avoin ja toisia kunnioittava. Rene kuvailee itseään rennoksi tyypiksi, joten hän toivoo samaa myös tulevalta puolisoltaan.

Petri, 42, Turku

T

42-vuotias Petri asuu Turussa ja työskentelee kiinteistöalalla myyntineuvottelijana. Vapaa-ajallaan Petri käy kuntosalilla ja kävelylenkeillä. Lähellä hänen sydäntään on myös mökkeily, ja sitä hän pyrkiikin tekemään aina kuin mahdollista.
Kumppaniltaan Petri toivoisi huumorintajua, sosiaalisuutta ja avoimuutta. Kumppanissa tärkeää miehelle on myös kyky rakentaa ja suunnitella yhteistä tulevaisuutta. Petrin haaveissa on myös perustaa vielä perhe.
 

Jarkko, 25, Helsinki

T

25-vuotias Jarkko toimii yrittäjänä oman vaatebrändinsä parissa ja pyörittää myös verkkokauppaprojektia.
Hän kuvailee itseään pirteäksi ja sosiaaliseksi kaveriksi, joka on aina menossa ja touhuamassa. Rinnalleen hän etsiikin seikkailunhaluista naista, jonka kanssa tutkiskella maailmaa yhdessä. Myös huumorintajua saisi tulevalla kumppanilla olla!

Eino, 36, Rovaniemi

T

Rovaniemeläinen Eino, 36, työskentelee ravintolapäällikkönä pienessä viihtyisässä ravintolassa. Hän on harrastanut pitkään myös teatteria, ja toiminut siellä niin tuottajan kuin näyttelijänkin tehtävissä. Vapaa-ajallaan hän tykkääkin käydä teatterissa sekä ravintoloissa.
Eino unelmoi kaikin puolin tasapainoisesta elämästä. Hän etsiikin itselleen tasapainoista, hauskaa ja spontaania kumppania, joka osaa tarpeen tullen antaa hänelle tilaa, mutta päästää myös lähelleen.
 

Matti, 25, Turku

t

Englantia ja psykologiaa Turun yliopistossa opiskeleva Matti, 25, etsii kumppania, joka olisi positiivinen ja innostuva persoona – ja ennen kaikkea rohkeasti oma itsensä. Hyviksi piirteiksi kumppanissa Matti kertoo myös kunnianhimoisuuden ja sen, että tietää mitä haluaa.
Vapaa-ajallaan Matti harrastaa kaikenlaista liikuntaa, kuten salibandya ja lenkkeilyä koiransa kanssa. Hän rakastaa matkustelua ja onkin käynyt yli 30 maassa. Matti haaveilee omakotitalosta sopivan matkan päästä kaupungista sekä arjen tasapainosta työn, vapaa-ajan ja rauhoittumisen välillä.

Janne, 44, Hyvinkää

44-vuotias hyvinkääläinen Janne toimii kiinteistönvälittäjänä omassa yrityksessään. Töitään Janne kuvailee hiukan elämäntavakseen, mutta rinnalleen hän kaipaa rakastavaa kumppania, jonka kanssa jakaa arkeaan. Hän tykkää viettää aikaa ystäviensä kanssa, laittaa rivitalonsa pihaa ja liikkua luonnossa.
Unelmakumppaniaan Janne kuvailee aikuiseksi ja kypsäksi ihmiseksi, jolla on jo oma elämä hallussa. Sisäinen kauneus on kuitenkin kaikkia mahdollisia kriteerejä tärkeämpää ja merkitsee Jannelle eniten. Hän haaveilee tasapainoisesta ja toista kunnioittavasta suhteesta.

Ensitreffit alttarilla 2.0 alkaa MTV Katsomossa ma 28.11. kahden jakson viikkotahdilla.

(Juttuun lisätty tieto Markon osallistumisesta tosi-tv-ohjelmaan 7.11. klo 8.51. Jutusta poistettu Tiian kuvailu unelmamiehestä 8.11. klo 10.08.)

Seuraa meitä somessa