fbq
veitola

Veitola.doc: Perheenäiti Riikka kuvaa jalkarunkkausvideoita makuuhuoneessaan – Maria Veitola repeää nähdessään kuvaussession

Maria Veitolan ja Sami Kieksin Veitola.doc-dokumenttisarjan toisessa, 5.1. julkaistavassa osassa tavataan Onlyfans-palvelun sisällöntuottajia.

He tapaavat muun muassa Riikan, 24, joka kuvaa olevansa MILF eli seksikäs äiti. 

Riikka toteaa, että suurimman osan mielestä äitiys ja Onlyfans-työ eivät sovi yhteen, mutta hän itse on toista mieltä. 

– En näe siinä mitään ongelmaa, koska ne on kuitenkin täysin eri asiat, eikä niitä kuulu sekoittaakaan yhteen, hän sanoo jaksossa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Riikka markkinoi palvelujaan muun muassa piilottelemalla käyntikorttejaan julkisille paikoille. Marian kanssa yhdessä he käyvät jemmaamassa kortteja kaupassa miesten kosmetiikkaosastolla, jossa he sujauttelevat niitä tuotteiden väleihin hyllyissä. 

Riikka kertoo tienaavansa Onlyfansista pari tonnia kuussa. Saman verran hän saa palkkaa henkilökohtaisen avustajan työstään. 

Riikkaa on kiusattu nuorempana isokokoisuudesta. Onlyfans-työn ansiosta hän kokee olevansa nykyään seksuaalisesti vapautunut.  

Erika Helin paljastaa tv:ssä mitä kauneusoperaatioita hänelle on tehty: rinnat, rasvaimu, leuka, huulet… ”Tuote, mitä myyn on kiiltokuva”

veitola

Hän näyttää Marialle, miten hän tekee videon erään asiakkaan toiveiden mukaan hinkkaamalla jalkaterillään dildoa. Minuutin video maksaa Riikan mukaan asiakkaalle kympin.

Riikka kertoo pitävänsä sukat jalassa, sillä hän ei pidä jaloistaan.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Tää toimis paljon paremmin ilman sukkia, Riikka sanoo nauraen kenottaen sängyllä hankalassa asennossa.

Sekä Riikan että Marian mielestä tilanne on huvittava, ja heitä alkaa naurattaa.

Maria kysyy, onko Riikkaa pyydetty näyttämään jalkansa videolla. Riikan mukaan on pyydetty, ja hän on yksityisissä videoissa saattanut niitä näyttääkin. 

Veitola.doc: Onlyfansin ”kiimainen nettityttöystävä” Viivi, 21, esittelee pornovideonsa äidilleen – reaktio yllättää

Veitola.doc torstaisin MTV Katsomossa. 
 

Seuraa meitä somessa