fbq
SuoratoistoErika Helin paljastaa tv:ssä mitä kauneusoperaatioita hänelle on tehty: rinnat, rasvaimu, leuka, huulet… ”Tuote, mitä myyn, on kiiltokuva”
Erika Helin paljastaa tv:ssä mitä kauneusoperaatioita hänelle on tehty: rinnat, rasvaimu, leuka, huulet… ”Tuote, mitä myyn, on kiiltokuva”

Maria Veitolan ja Sami Kieksin Veitola.doc-dokumenttisarjan toisessa, 5.1. julkaistavassa osassa tavataan Onlyfans-palvelun sisällöntuottajia.


He haastattelevat muun muassa Erika Heliniä, joka yksi Suomen tunnetuimpia Onlyfans-tähdistä. Hän oli ennestään julkisuudesta tuttu Miss Suomi -kisoista ja kuvistaan Portugalin Playboyssa. 

Maria ja Sami matkustavat Maltalle asti tapaamaan Erikaa, mutta heidän saavuttuaan paikalle tämä onkin sairastunut koronaan, jolloin he joutuvat keskustelemaan videoyhteydellä ja ikkunan läpi. 

Onlyfansissa hän julkaisee kuvia, joissa on alastomuutta, mutta alapäätään hän ei halua näyttää. Erika muistuttaa, että hänen somepreesensinsä on hahmo. 

– Tuote, mitä mä myyn somessa, on tietynlainen unelma tai kiiltokuva, hän kuvailee.

Lue myös: Veitola.doc: Onlyfansin ”kiimainen nettityttöystävä” Viivi, 21, esittelee pornovideonsa äidilleen – reaktio yllättää

Erika ei suostu kertomaan, kuinka paljon hän tienaa, mutta kuvailee ansaitsevansa hyvin. Hän satsaa paljon ulkonäköönsä. Hän on laskenut laittaneensa siihen ainakin kymppitonnin, mitä hän ei pidä isona summana.

– Mulle on tehty rintojen kohotusleikkaus ja rasvaimu vatsaan, ja kasvoille on tehty silmänalusiin, poskiin ja leukalinjaan täyteaineita, ja huulet. Sitten botoxilla on nostettu kulmakarvoja. Tommosia juttuja vuosien varrella siitä saakka, kun oon täyttänyt 18, nyt 28-vuotias Erika luettelee.

Veitola.doc torstaisin MTV Katsomossa. 
 

05.01.2023 06:15 | Teksti: Anuliina Liukkonen | Kuvat: Allerin arkisto, MTV

Seuraa meitä somessa