fbq

Vain elämää oli Hätä-Miikalle häkellyttävä kokemus: ”Siitä tulee vähän pöhkö olo”

Vain elämää oli Hätä-Miikalle hyvä keino hakea uusia kuulijoita.

Gasellit-yhtyeen Hätä-Miikka, oikealta nimeltään Miikka Niiranen, on epäilemättä saanut suuren määrän uusia ihailijoita, kun mies on nähty mukana tämän syksyn Vain elämää -kaudella. Miikka kertoo, ettei osallistuminen silti ollut itsestään selvää.

– Kuulimme joskus aiempien kausien aikaan huhuja, että Gaselleita ja mahdollisesti minua olisi harkittu mukaan ohjelmaan. Silloin vielä ajattelin, että ohjelma ei välttämättä ole meille ja minulle sopiva juttu – vähän samaan tapaan kuin Jouni Hynynen oli tahollaan ajatellut, Miikka kertoo.

Lopulta kutsu ohjelmaan joka tapauksessa tuli.

– Asenteemme oli pehmentynyt jo siinä vaiheessa, ja päätös mukaan lähdöstä tuntui luontevalta. Pohdimme bändin kesken, että voimme ehkä antaa sarjan katsojillekin jotain vähän erilaista ja samalla saavuttaa yhtyeenäkin uusia kuulijoita. Ehkä sitten tulevaisuudessa joku toimittajakin tietää, kenestä on kyse, kun puhutaan Gaselleista, Miikka vitsailee.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Vain Elämää -sarjan syksyn 2023 artistikattaus: Ellinoora, Jouni Hynynen, Janna, Hätä-Miikka, Anna Puu, A.W. Yrjänä, Vicky Rosti ja Robin.
Vain Elämää -sarjan syksyn 2023 artistikattaus: Ellinoora, Jouni Hynynen, Janna, Hätä-Miikka, Anna Puu, A.W. Yrjänä, Vicky Rosti ja Robin.

Robinilla jäi sekavat muistot aiemmasta Vain elämää -kaudesta: ”Se oli aika kuluttavaa”

Miikka kuvailee olleensa Vain elämää -kuvauksissa häkeltynyt siitä kokemuksesta, kun A.W. Yrjänän ja Anna Puun kaltaiset artistit esittivät hänen omia kappaleitaan.

– Siitä tulee vähän pöhkö olo. Samaan aikaan on todellinen vau-olo, mutta toisaalta se alkaa naurattaa. Sitä ajattelee, että tämä ei voi olla totta, Miikka kertoo.

– Aiemmin edes jollain tavalla samanlainen kokemus oli se, kun korona-aikana Samuli Putro esitti eräällä striimikeikallamme Gaselleitten räävittömästä Ime huiluu -kappaleesta sellaisen rauhallisen, Bob Dylan -henkisen version. Olimme bändinä siitä ihan liekeissä, Miikka muistelee.

Vain elämää Nelosella perjantaisin kello 20.00.

Seuraa meitä somessa