fbq
uutisetKatariina Souri huijattiin mukaan Secrets of Playboy -kohudokumenttiin: "Olen äärimmäisen pettynyt"
Katariina Souri huijattiin mukaan Secrets of Playboy -kohudokumenttiin: "Olen äärimmäisen pettynyt"

Katariina vietti useita kertoja aikaa Playboy-kartanossa vuonna 1988. 

- Minua haastateltiin dokumenttia varten, ja olen lyhyesti mukana osassa 9. Haluan nyt todeta, että minut houkuteltiin dokumenttiin väärin perustein. Sanottiin sähköpostiviestissä, että he haluavat kertoa Hefnerin ja Playboyn sekä seksuaalisen vallankumouksen tarinan niiden naisten perspektiivistä, jotka olivat siinä osallisina ja osana Playboyn tarinaa, Katariina kirjoittaa Facebook-tilillään.

- Omaa tarinaani ei lupauksista huolimatta kerrottu, vaan tunteja kestäneet kuvaukset typistyivät valmiissa dokumentissa lyhyeksi, rankasti editoiduksi kertomukseksi Peter Nygårdista, joka sekään ei palastelun vuoksi vastaa yksityiskohdiltaan totuutta. Olen äärimmäisen pettynyt, vihainenkin.

Lue myös: Uutuusdokumentissa järisyttäviä väitteitä Hugh Hefneristä – Playboy-talossa eläimiin sekaantumista, huumaamista ja hyväksikäyttöä

Katariina työstää parhaillaan elämäkertaansa, jossa hän aikoo kertoa asioista laajemmin.

- Haluan kuitenkin painottaa, että minua kohdeltiin kartanossa ja Playboyn kuvauksissa moitteettomasti, mutta en silti väitä, etteikö väärinkäytöksiä olisi ollut. Jokainen nainen, joka on joutunut seksuaalisen hyväksikäytön kohteeksi, ansaitsee muiden naisten tuen.

Lue myös: Hugh Hefner -skandaalidokkarin ohjaaja paljastaa: ”Melkein kaikki haastateltavani alkoivat nähdä painajaisia”

Secrets of Playboy uusi jakso maanantaisin mtv-palvelussa ja C Morella.

06.04.2022 14:27 | Teksti: Antero Alhonen I Kuvat: Allerin arkisto, MTV

Seuraa meitä somessa