fbq
Katja ja Matti

Unelmahäät-pari päätyi kuumilla ensitreffeillään keskustapoliitikon saunaan: ”Siellä oli pari muutakin saunojaa”

25.4. discovery+-palvelussa nähtävässä Unelmahäät-jaksossa Katjan, 45, ja Matin, 34, kohtalot kietoutuivat yhteen heidän samassa päiväkodissa olleiden lastensa kautta.

Tässä ovat Unelmahäät-sarjan uudet parit – eroottisena tanssijana työskennellyt sulhanen on ollut kihloissa yhdeksän kertaa

Kun Matin tytär sai kutsun Katjan poikien syntymäpäiville, saapui tytön mukana taloon myös Matti, josta oli myöhemmin tuleva talon uusi isäntä. 

Katja ja Matti tapasivat toisiaan aluksi lastensa asioita hoitaessaan, mutta jossakin vaiheessa välikädet jätettiin pois ja pari alkoi tavata muuten vain. Matti avautui Katjalle henkilökohtaisista asioistaan ja Katja pohti, olisiko vihdoin aika päästä yli kipeästä erosta ex-miehen kanssa ja jatkaa eteenpäin. 

Vaikutuksen Katjaan tekivät etenkin Matin kädentaidot, kun tämä sahasi lautaa remppatöissä autellessaan. 

Unelmahäiden enneuninainen on kuin Twin Peaksistä – huomasitko myös muut viitteet kulttisarjaan?

Kaksikon ensimmäiset viralliset treffit tapahtuivat kuumissa tunnelmissa suomalaisen kansanedustajan saunassa. 

– Kansanedustaja Anne Kalmarilla oli sauna, ja sitten me siellä oltiin porukalla, Matti muistelee. 

Kivijärveltä kotoisin oleva keskusta-poliitikko Anne Kalmari on ollut kansanedustajana eduskunnassa vuodesta 2007 lähtien. Hän on muun muassa maa- ja metsätalousvaliokunnan jäsen.

Katja kertoo lähteneensä treffeille jännittyneenä. Hän muistelee kesäpäivän olleen helteinen, kun hän ja Matti lähtivät kiitämään kohti Kalmarin saunaa.

– Ja siellä me sitten vietettiin iltaa Anne Kalmarin luona, ja hänen miehensä, ja siellä oli pari muutakin saunojaa, Katja selostaa treffien tapahtumia.

Unelmahäät-Kirsin perhe tyrmistyi tv-esiintymisestä rivosuisen Jorman kanssa: "Vanhemmat ovat aika järkyttyneitä"

Unelmahäät, 5. kausi TV5-kanavalla ja discovery+-palvelussa maanantaisin. Jaksot esitetään viikon ennakolla discovery+:ssa.
 

Seuraa meitä somessa