fbq
tvThe Voice of Finlandin jättänyt Redrama lupaa ensi vuodeksi suuria
The Voice of Finlandin jättänyt Redrama lupaa ensi vuodeksi suuria

Samana päivänä Redrama ilmoitti jättävänsä tähtivalmentajan pestin eikä häntä enää tämän kauden jälkeen nähdä The Voice of Finlandissa. Redrama ehti olla ohjelmassa mukana seitsemän tuotantokautta.

– Se ei ollut helppo päätös, mutta tein niin monta vuotta montaa asiaa päällekkäin välillä hyvinkin huonossa kunnossa. Nyt olen huomannut, että oma musiikkini on lähtenyt rullaamaan paremmin ja haluan keskittyä siihen. Ensi vuonna on tulossa isoja juttuja ja paljon musaa. Siitä on tulossa hieno vuosi, mutta valitettavasti en voi paljastaa siitä vielä enempää. Tulette sitten kyllä näkemään, hän vihjaa salaperäisesti. 

Valmentajat seisovat päätöstensä takana

TVOF:n juhlakauden laulajien taso oli todella korkea ja tähtivalmentajien päätökset kirvoittivat nasevaa kritiikkiä sosiaalisessa mediassa. Esimerkiksi Susanna Wendelinin putoaminen semifinaalissa harmitti monia.

– Tiimini oli todella kova ja minulla oli monta hyvää laulajaa. Susannan pudottaminen oli kauheaa, koska hän oli alusta asti se, jonka mietin ehkä menevän kisassa loppuun asti. Totuus on se, että semifinaaliin pääseminen on jo iso juttu. Siinä saa valtavasti näkyvyyttä. Susanna Wendelinilla on somessa enemmän faneja kuin kellään koko kaudella, ja hän on hoitanut sitä siitä asti, kun kausi alkoi. Hän tekee sitä, mitä aina yritän sanoa: kukaan ei tule koputtamaan ovelle.

The Voice of Finlandin voittaja solmii levytyssopimuksen levy-yhtiö Universalin kanssa. Redrama sanoo, ettei levy-yhtiö vaikuta tähtivalmentajien pudotuspäätöksiin.

– Ottaisin levy-yhtiön kommentit huomioon valinnoissani, mutta niitä ei ole tullut. Käymme keskustelua muiden valmentajien kanssa ja Lenni-Kalle Taipale on siinä vahvasti mukana, koska hän tekee sovitukset, johtaa bändiä ja viettää aikaa laulajien kanssa aikaa koelauluista lähtien. Päätökset ovat sata prosenttisesti aina meidän omia. Vaikka kilpailemme valmentajien kesken, meille on tärkeintä että kiinnostavimmat ja parhaat laulajat ovat finaalilähetyksissä. 

Ohjelman 11. kauden kilpailijahaku on käynnistynyt. Syksyllä Nelonen esittää uuden ohjelman The Voice of Finland All Stars, jossa esiintyy aiemmilla kausilla livelähetyksiin asti selvinneitä laulajia.

 

 

28.04.2021 10:12 | Nanna Drummond Kuvat Nelonen, Allerin arkisto

Seuraa meitä somessa