fbq
tvPaljastuiko Marko Björsin valitsema rakas ennen aikojaan? – Yhteiskuvissa miehen kanssa jo loppuvuodesta
Paljastuiko Marko Björsin valitsema rakas ennen aikojaan? – Yhteiskuvissa miehen kanssa jo loppuvuodesta

Ohjelma kuvattiin joulukuussa Etelä-Afrikassa. Katson tietojen mukaan kuvaukset päättyivät 10. joulukuuta

Vain muutamaa päivää myöhemmin 15.12. Marko isännöi Tillanderin kultasepänliikkeessä suunnittelemansa Laukka-korusarjan joulutapahtumaa. Lukuisten julkkisvieraiden seassa oli myös Sergey, joka nähdään ohjelmassa yhtenä Markon kumppaniehdokkaista.

Lue myös: Rakkauden seikkailu -ohjelma oli Marko Björsille käänteentekevä kokemus: "Tulin muuttuneena ihmisenä takaisin"

Marko ei poseerannut tilaisuudessa otetuissa kuvissa kahdestaan Sergeyn kanssa, sillä hän halusi kuviin mukaan ystävänsä Susanna Penttilän. Rakkauden seikkailussa onkin käynyt ilmi, että Marko ja Sergey tiesivät toisensa jo entuudestaan yhteisen ystävänsä Susannan kautta, vaikka eivät olleet koskaan aiemmin tavanneet.

Tapahtumassa valokuvaajan linssiin ei tarttunut muita Marko Björs – Rakkauden seikkailu -ohjelman sinkkumiehiä. Vielä tuolloin ei tiedetty, että Marko ja Sergey olisivat myöhemmin samassa deittiohjelmassa. Ei siis ihme, että Sergeyn läsnäolo Laukka-tilaisuudessa hämmentää jälkeen päin.

Lue myös: Rakkauden seikkailu: Marko Björs yllättyy tavatessaan miesehdokkaansa – yksi onkin vanha tuttu: "Mitä helvettiä!"

Marko Björs – Rakkauden seikkailu keskiviikkoisin discovery+-palvelussa ja kello 20 TV5-kanavalla.

24.03.2022 10:58 | Teksti: Leena Ylimutka I Kuvat: Atte Kajova, Matti Matikainen

Seuraa meitä somessa