fbq
TIMO_LAVIKAINEN_d9fc7b564b.jpg

Timo Lavikaisen pikkulapsiarjessa sattuu ja tapahtuu: "Tungetaan vessapaperia pönttö täyteen"

Timo Lavikainen iloitsi Pohjolan satoa -elokuvan ensi-illassa päästessään vihdoin rajoitusten hellitettyä ihmisten ilmoille.

– On älyttömän hauskaa olla ensi-illassa, kun tällaisia bileitä ei ole monia viime aikoina ollut, Timo hehkuttaa.

Viime syksynä hän kuvasi Napapiirin sankarit 4 -elokuvaa, josta on vielä joitain jälkiäänityksiä tekemättä.

– Elokuva saadaan toivottavasti ulos tänä vuonna, näyttelijä toivoo.

Timon elokuvanäyttelijän ura alkoi 25-vuotiaana jo kulttimaineen saavuttaneessa kotimaisessa elokuvassa Pitkä kuuma kesä. Sen jälkeen hän on näytellyt noin 20 leffassa.

Napapiirin sankarit saa neljännen osan – pääosassa Heikki Ranta

Tuukka Temonen Pohjolan satoa -komediastaan: "Sen on tarkoitus olla pölhö"

Timo saapui tilaisuuteen Maikki-rakkaansa kanssa. Kaksikko on ollut naimisissa jo kahdeksan vuotta, ja heillä on kaksi lasta. Perhe asuu Nurmijärvellä omakotitalossa, jossa riittää hulinaa.

– Kyllä sitä avioliittoa miettii aika usein. Olen tästä suhteesta iloinen ja onnellinen. Ja ovathan lapsetkin hieno asia.

Pikkulapsiarkea elävällä pariskuntalla ei juuri vapaapäiviä ole. Heillä on yhteiset vuonna 2017 syntynyt poika ja vuonna 2019 syntynyt tytär.

– On tosi kivaa, että saimme elokuvan ajaksi lapset hoitoon. Tämä on meille luksusta. Arvostamme näitä yhteisiä hetkiä todella paljon.

Harmittomia kommelluksia sattuu Lavikaisilla tuon tuostakin.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Ne ovat aika tragikoomisia. Jotain tai joku kaatuu tai lapset keksivät ”hauskoja” ideoita. Tungetaan vessapaperia pönttö täyteen ja katsotaan mitä tapahtuu. On se kiva säilyttää itselläkin tietty lapsenmielisyys elämässä. Harvoin noissa kommelluksissa mitään peruuttamatonta pääsee käymään, Timo toteaa.

Seuraa meitä somessa