fbq
Big Brother Suomi

Tätä et nähnyt tv:ssä – BB-talossa käytettiin hätäkuulutusta

Pilaa on kuvailtu todella mauttomaksi ja järkyttäväksi sosiaalisen median alustojen keskusteluissa.

Jäynässä Isoveli herätti yöllä asukkaat hätäkuulutuksella toistamalla "Mia, Mia, Mia, Mia". Muut Big Brother -talon asukkaat nousivat hädissään etsimään Miaa talosta, joka lopulta löytyi makaamasta ulkoa "tajuttomana".

Asukkaiden löytäessä Mian, hyppäsi Reeo piilosta pellemaskinsa ja puukon kanssa aiheuttaen vielä lisää pelkoa asukkaiden keskuudessa.

- Happy halloween, Reeo toivotteli hyppelehtien.

Moni asukas järkyttyi tempusta ja tilannetta puitiin myöhemmin talossa, mutta koostelähetyksessä ei halloweentempusta mainittu.

Video ehti levitä jo verkkoon, ja on nähtävissä muun muassa Tiktokissa.

BB-Nabaz avautui muille asukkaille suuresta surustaan – menetti kummipoikansa

Big Brother -tuotanto pahoitteli julkisesti virhearviotaan tiedotteessaan ja lupasi jatkossa käyttää hätäkuulutusta vain todellisessa hätätapauksessa.

- Big Brother Suomi -ohjelman lauantai-illan 24/7-lähetyksessä Reeo ja Mia saivat salatehtävän, jossa tuli kansainvälistä Halloween-teemayötä mukaillen pelotella asukkaita. Työryhmässä tapahtuneen virhearvion seurauksena myös Big Brother osallistui kilpailijoiden toteuttamaan pelotteluun käyttämällä hätäkuulutusta asukkaiden herättämiseksi lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Näin ei olisi saanut toimia. Big Brother pyytää anteeksi, pahoittelee ja ottaa oppia tulevaisuutta varten.

Tilanne on käsitelty sekä työryhmän että asukkaiden kanssa, ja on selvää, että jatkossa hätäkuulutusta käytetään vain asianmukaiseen tarpeeseen."

Seuraa BB-talon tapahtumia Ruudun 24/7 -palvelussa.

Seuraa meitä somessa