fbq
rikkaat

Tällaista luksuselämää Sara Chafak elää – esittelee Rikkaissa ja rahattomissa Teslansa ja merkkikellonsa

Sara Chafak ja Jeffrey Lawman nähdään Rikkaat ja rahattomat -ohjelman uuden kauden ensimmäisessä jaksossa 29.3.

Miss Suomena tunnetuksi tullut Sara on sosiaalisen median vaikuttaja, ja hänet on nähty mukana myös useissa tv-ohjelmissa. Entinen jääkiekkoilija Jeffrey Lawman puolestaan on urheiluhieroja, jolla on myös oma vaatealan yritys. Myös hän on tuttu monista tosi-tv-ohjelmista.

Sara ja Jeffrey asuvat 60-neliöisessä kaksikerroksisessa asunnossa Helsingissä meren läheisyydessä. Sara esittelee Rikkaat ja rahattomat -jaksossa silmäteräkseen nimittämänsä Teslansa, jonka hinnaksi hän mainitsee 73 000 euroa sekä Audemars Piguet -merkkiset kellonsa, joiden hän kertoo olevan noin 20 000 euron hintaisia. 

Jeffrey kertoo heidän auttavan rahallisesti myös läheisiään. Ohjelmassa heidän viikkobudjettinsa on 1 900 euroa. 

– Kyllä on pakko sanoa, että on tosi kiitollinen olo joka päivä siitä, mihin asti on päässyt ja miten on saanut rakennettua supermonipuolisen uran itselleen, Sara kiittelee jaksossa. 

Sara kertoo, ettei tie menestykseen ole ollut hänelle helppo, mutta hän ei koskaan lopettanut uskomasta omaan visioonsa. Hän uskoo olevansa sinnikäs vähävaraisen lapsuutensa vuoksi. Hän eli tuolloin itähelsinkiläisessä lähiössä yksinhuoltajaäidin kanssa.

Sara ja Jeffrey lähtevät vaihtoviikkoonsa jännittynein mielin. Jeffreytä mietityttää esimerkiksi se, jos vaihtokodissa ei ole autoa käytössä. 

– Suomessa mä en ole ikinä käyttänyt julkisia, hän kommentoi. 

Sara Chafak murtuu kyyneliin tv:ssä - 1900 euron viikkobudjetti vaihtuu 89 euroon: "Aika hullu reaktio tuli tuosta"

rikkaat ja rahattomat
Sika-nauta olisi halvempaa jauhelihaa, mutta pari ei syö porsasta ja joutuu ostamaan kalliimpaa nautaa.

Ruokakaupassa pari ei ole tottunut hintalappuja katselemaan. Kun he saavat tietää heidän vaihtoviikon budjettinsa olevan 89 euroa, Sara toteaa, että hänellä kuluu tavallisesti satanen ruokakaupassa helposti yhdellä kertaa.

Jeffrey arvioikin jaksossa, että hänestä on tullut kermaperse, vaikka hän itsekin kertoo olevansa vähävaraisista lähtökohdista ja on kasvanut yksinhuoltajaäidin kanssa. 

Saran ja Jeffreyn esiintymistä ohjelmassa varakkaana osapuolena on myös ihmetelty, sillä verotietojen perusteella heitä ei voisi luokitella rikkaiksi. Viimeisimmät julkiset verotiedot ovat tosin vuodelta 2021, mutta tuolloin Saran verotettavat ansiotulot olivat 48 687 euroa ja Jeffreyn 13 171 euroa. Pääomatuloja ei ollut kummallakaan.

Pari kommentoi ohjelmaan osallistumistaan Katson haastattelussa aiemmin.

– Se on ihan siitä kiinni, keneltä kysytään, että kuka on rikas. Minulla on lähipiirissä ihmisiä, jotka voisivat sanoa minua rikkaaksi. Jollekin miljonäärille minä en todellakaan ole rikas, Jeffrey totesi.

– En tykkää arvottaa ja jaotella ihmisiä rahan mukaan, mutta silti varallisuutta voi luokitella monella tapaa. On superköyhät, vähävaraiset, keskiluokka, rikkaat ja superrikkaat. Se on vähän siitä kiinni, että mistä haluaa lähteä hakemaan ja määrittelemään, että ketkä voivat tällaiseenkin ohjelmaan osallistua niin sanottuina rikkaina, Sara kiteytti.

Rikkaat ja rahattomat -sarjaan osallistuva Erika Helin tienaa OnlyFansilla: ”Työni on puolisoehdokkaille henkisesti haastava asia”

Rikkaat ja rahattomat Nelosella ja Ruudussa keskiviikkoisin. 
 

Seuraa meitä somessa