fbq

Talk show -juontaja Jimmy Kimmel oli jäämässä eläkkeelle – Hollywood- lakko laittoi suunnitelmat uusiksi

Jimmy Kimmel on juontanut talk show -ohjelmaansa yli 20 vuotta.

Emmy-palkittu talk show -juontaja Jimmy Kimmel paljasti Strike For Five -podcastissa, että aikoi jäädä eläkkeelle ennen Hollywood-käsikirjoittajien lakkoa, joka alkoi toukokuussa. 55-vuotias Kimmel on juontanut nimikko-ohjelmaansa jo 20 vuotta.

– Olin määrätietoinen eläkkeestä juuri ennen kuin lakko alkoi. Nyt olen huomannut, että työ on oikeastaan aika mukavaa. Kun olet töissä, etkä ajattele tekeväsi töitä, Kimmel kertoi podcastin muille talk show -juontajille Jimmy Fallonille, John Oliverille, Stephen Colbertille ja Seth Meyersille.

Mummola-elokuva palkittiin Soulin elokuvafestivaalilla pääpalkinnolla

Kimmel vakuutteli olevansa eläkeaikeistaan todella vakavissaan. Hän pitää myös siitä, ettei tee ohjelmaansa kesällä vaan pitää taukoa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Jimmy Kimmel juonsi maaliskuussa Oscar-gaalan.
Jimmy Kimmel juonsi maaliskuussa Oscar-gaalan.

– Mutta pidän kesätauosta enemmän silloin, kun minulle maksetaan siitä.

Eläkepäätös olisi ollut Hollywood Reporterin mukaan ristiriitainen, sillä Kimmel oli tehnyt syyskuussa 2022 kolmivuotisen jatkosopimuksen ABC-kanavan kanssa, jolla Jimmy Kimmel Liveä esitetään. Ohjelmaa esitettiin Suomessakin Jim-kanavalla vuosina 2008–2009.

Kimmel on mukana Fallonin, Oliverin, Colbertin ja Meyersin kanssa podcastissa, jonka tuotot menevät heidän lakkoileville työryhmilleen. 

Elokuva-arvio: Suuronnettomuus kehystää rakkaustarinaa – Lapua 1976 on voimakkaiden tunteiden elokuva

Podcast on kuunneltavissa Spotifyssa.

Seuraa meitä somessa