fbq
Hakekaa kätilö

Suosikkisarja Hakekaa kätilö! sai jatkoa pitkälle tulevaisuuteen – ”Tämä on valtava saavutus”

Suomessakin suosittu brittiläinen draamasarja Hakekaa kätilö! (Call The Midwife) saa jatkoa. Tuoreen tiedon mukaan sarjaan tehdään kaksi ainakin uutta tuotantokautta, jotka ovat järjestyksessään kaudet 14 ja 15.

Uutinen tietää sitä, että BBC:n tuottamaa sarjaa tehdään vähintään vuoteen 2026 asti. Suomessa sarjaa on esittänyt Yle, jonka kanavilla ollaan päästy 11. kauteen asti. Kyseinen kausi esitettiin TV1:llä vuoden 2022 syksyllä, ja sen tarina sijoittui vuoteen 1967.

Lisäksi sarjaa voi katsella BritBox-suoratoistopalvelussa, jonka tarjonta on käytössä myös C Moren kuukausitilaajille. BritBoxissa Hakekaa kätilö! -kausia on yhteensä kymmenen.

Sarjan kotimaassa Isossa-Britanniassa seurataan parhaillaan kautta numero 12. Sitä seuraavan 13. kauden tuotanto alkaa Deadline-uutissivuston mukaan kevään 2023 aikana.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

BritBox tuo markkinoille brittiläisiä laatusarjoja – uusi suoratoistopalvelu aloittaa vapun alla

Nyt varmistuneet 14. ja 15. tuotantokausi tulevat pitämään sisällään kahdeksan jaksoa sekä jouluspesiaalijaksot. Tarinassa puolestaan siirrytään 1970-luvun puolelle. Tuottaja Pippa Harris iloitsee sarjan pitkään kestäneestä suosiosta.

– Tämä on valtava saavutus. Sarjan pitkäikäisyys on osoitus siitä intohimosta ja omistautumisesta, jota tekijät ja näyttelijät ovat osoittaneet. Olen heistä erittäin ylpeä, Harris kertoo BBC:n tiedotteessa.

Hakekaa kätilö! -sarjan kaudet 1–10 ovat katsottavissa BritBoxissa ja C Moressa.
 

Seuraa meitä somessa