fbq
Katri Utula ja Jade Nyström

Selkäänpuukotus paljastuu ikävällä tavalla Farmi Suomessa – kilpailijat murtuvat kyyneliin

Susanna Penttilä saa päsmäröidä tällä viikolla Farmi Suomen torpparina. Kovin isona yllätyksenä valinta ei tule, sillä Farmin jättänyt Veltto Virtanen vihjasi jo viime jakson lopussa valitsevansa uusimmaksi torppariksi porukan vanhimman ikärasismin torjumiseksi. Jos et halua tietää enempää, mitä jaksossa tapahtuu, älä lue pidemmälle.

Torpparin johdolla farmilaiset joutuvat nikkaroimaan aitaa, eläinkatosta ja kuivaustelineitä.

Velton poistuttua tunnelma on hetken leppoisa, mutta sitten toimittaja Katri Utulan päsmäröinti alkaa nostaa kevyttä ärsytystä. Susanna Penttilä valitseekin hänet seuraavaksi kaksintaistelijaksi.

Susanna Penttilä tykästyi Farmilla lypsämiseen: "Tuli sormet kipeiksi"

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Viikon draama syntyy siitä, kun valinnan jälkeen korkeushyppääjä Jade Nystöm murtuu ja paljastaa Katrille salaliiton, jossa hän on ollut osallisena: Susanna ja Jade ovat sopineet jo hyvissä ajoin pudottavansa Katrin pelistä.

Molemmat leidit puhkeavat itkuun: Jade siksi, että katuu juonitteluaan Katrin selän takana ja Katri siksi, että hänestä on maalattu kuvaa juonittelijana.

–Tajusin, että yksi läheisimmistä ihmisistäni on vedättänyt minua koko ajan. Olen järkyttynyt, koska luulin olevani hyvä ihmistuntija, murtunut Katri toteaa ja paljastaa kameralle, että hänellä, Jadella ja Essi Unkurilla on ollut suojelusopimus keskenään.

Katri lähtee odottamaan kaksintaistelua laavulle haikein mielin valitsemansa kaksintaisteluparin kanssa.

Farmi Suomi Nelosella lauantaisin kello 20.

Luithan myös: Farmi Suomi: Veltto Virtanen syyttää muita kilpailijoita ikärasismista
 

Seuraa meitä somessa