fbq
TVFarmi Suomi: Veltto Virtanen syyttää muita kilpailijoita ikärasismista
Farmi Suomi: Veltto Virtanen syyttää muita kilpailijoita ikärasismista

Farmi Suomen kakkosjakson alussa lauantaina selvisi, että edellisjaksossa laavulle läheteyt Antonio Flores ja Meri Aalto joutuivat kuin joutuivatkin kaksintaisteluun. Kumpikaan ei kuitenkaan pudonnut ohjelmasta, koska Helena Lindgren jätti ohjelman jo ensimmäisessä jaksossa, mutta voittajasta eli Antoniosta tuli ensimmäinen torppari. 

Antonio valitsi Veltto Virtasen ensimmäiseen varsinaiseen pudotuskaksintaisteluun. Perusteluiksi Antonio mainitsi sen, että Veltto nimensä mukaisesti velttoili työtehtävien aikana. Tosin Antonio sanoi ymmärtävänsä, ettei ikänsä puolesta Veltto ehkä jaksa raataa niin paljon kuin muut.

–  Ei se ole ikä, vaan selkä, Veltto puolustautui.

Antonion valinta ärsytti Velttoa selvästi, etenkin kun uuden säännön takia hänen kaksintaistelulajinaan ei voi olla tietokilpailu, joka oli edellisen kaksintaistelun laji. Veltto syyttikin Antoniota ikärasismista.

– Niin kuin Helena sanoi kaikista henkisistä jutuista, on kova paikka kun joku päättää pelkästään ruumiillisen nuoruuden perusteella asioista, hän kommentoi. 

Veltto onnistuikin hetkeksi hämmentämään koko tuvan hiljaiseksi, kun juontaja Susanna Laine selitti, että Velton pitää valita vastustajansa ja kertoa se seuraavassa tapaamisessa.

–  Jos en mä kerro, niin yksi lähtee, hän totesi ja vihjaili olevansa valmis lähtemään kisasta ilman kaksintaistelua. 

Jakson loppusanoissa Veltto vielä korosti puhuvansa vakavasta asiasta, vaikka pilke silmäkulmassa.

– Kun näitä nykyajan viihdeohjelmia katselee, niin ei siellä itseäni vähän vanhemman Jorma Uotisen lisäksi paljon muita näy, hän kommentoi viitaten edustamiinsa senioriosallistujiin.

Viikon kuluttua paljastuu millaiseen ratkaisuun Veltto päätyy.

Lue myös: Veltto Virtasen jutut ärsyttävät Farmi Suomessa: ”Eivät ole enää tätä päivää”

Farmi Suomi Nelosella ja Ruudussa lauantaisin kello 20.
 

 

11.03.2023 07:15 | Teksti: Atte Alhainen | Kuvat: Alpertti Rieksjärvi

Seuraa meitä somessa