fbq
Prinssi_mtv_palvelu_andrew_aa765986e0.jpg

Seksuaalirikoksista syytetyn Ghislaine Maxwellin tarina dokumenttina – mikä oli hänen yhteytensä prinssi Andrew'hun?

Dokumenttisarjassa käydään läpi Ghislaine Maxwellin tietä brittiseurapiireistä selliin ja hänen yhteyksiään Jeffrey Epsteiniin ja prinssi Andrew'hun. 

Ghislainea uhkaa nyt jopa 65 vuoden tuomio. Hänet pidätettiin vuonna 2020 lukuisista seksuaalirikoksista syytetyn Jeffrey Epsteinin rikostoverina. Myös prinssi Andrew'n ympärillä on vellonut viime aikoina kohu, sillä myös häntä syytetään seksuaalirikoksista. 

Ghislaine kasvoi mediamogulin tyttärenä brittiseurapiireissä. Hän muutti New Yorkiin isänsä kuoltua. Perheen nimi koki suuren mainehaitan, kun selvisi, että isä Robert Maxwell oli varastanut firmansa eläkerahastoista satoja miljoonia puntia. 

Ekstrovertistä Ghislainesta ja varakkaasta Jeffreystä tuli ysärillä New Yorkissa seurapiirien kermaa. Heidän seurassaan nähtiin niin Donald Trump, Bill Gates kuin Clintonit. 

Dokumenttisarjassa ääneen pääsevät Ghislainen sukulaiset, ystävät sekä hänen ja Epsteinin uhrit. Ghislainen veli Ian Maxwell ei usko siskonsa tehneen rikoksia. 

Dokumenttisarjassa haastatellaan muun muassa Virgiana Giuffrea, joka haastoi prinssin viime vuonna oikeuteen syyttäen prinssiä seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Teko olisi hänen mukaansa tapahtunut Virgianan ollessa 17-vuotias. Lisäksi mukana on Epsteinia ja Ghislainea ensimmäisen kerran jo vuonna 1996 syyttänyt Maria Farmer, joka kertoo muun muassa, miten kaksikko ahdisteli ja uhkaili häntä. 

Jaksoissa perehdytään myös tapauksen poliisitutkintaan ja kuvataan oikeudenkäynnin jälkimaininkeja.

Nyt on kovat viikonlopun tv-leffatärpit: mm. Moulin Rouge!, Helene, Mission Impossible ja Paluu tulevaisuuteen

Ghislaine, prinssi Andrew ja pedofiili mtv-palvelussa 11.4. alkaen. Katsottavissa myös C Morella. 

Seuraa meitä somessa