fbq
Diili koko posse

Onko tässä kaikkien aikojen Diili-epäonnistuminen? Joukkue tekee lähes nollatuloksen – "Tämä oli pohjanoteeraus"

Diilin torstaina (28.4.) televisiossa nähtävässä jaksossa on vuorossa melkoinen koitos, kun kilpailijat koittavat tehdä voittoa vaikeissa olosuhteissa. Jakso näkyy jo Ruutu-palvelussa.

Joukkueenvaihdosten jälkeen tiimit alkavat suunnittelemaan joukkueenjohtajiensa Svanten ja Vilin johdolla sitä, millä he saisivat moninkertaistettua tuhannen euron potit.

Sampo-joukkueen nuori johtaja Vili ehdottaa aluksi, että he voisivat myydä itse maalaamiaan tauluja. Saman joukkueen Mikko puolestaan keksii yrittää ostaa halvalla nykytaiteilija Nanna Suden maalaman taulun, jonka he voisivat myydä myöhemmin kalliimmalla. 

Mikon riskialtis idea osoittautuu myöhemmin koko tehtävän parhaaksi, koska hän saa ostettua arvostetulta nykytaiteilijalta tämän taulun 50 eurolla ja myytyä taulun pois 2 500 euron hintalapulla. Sampo-joukkueen muiden kilpailijoiden maalamat taulut eivät tuota suuria rahasummia, joten joukkueen suoritus on täysin kiinni Mikon taulukaupasta.

Mustang myy puolestaan esimerkiksi pikkujoulupaketteja, mikä on Jaajon mielestä hyvä idea. Mustang ei kuitenkaan valjasta koko joukkuetta kyseisen tuotteen myyntiin, ja tässä he tekevät Jaajon mukaan suuren virheen. 

diili

Kovasta riskinotosta huolimatta Sampo voittaa tehtävän, koska Mustang-joukkueen tulos jää mitättömään 1,30 euroon. 

- Voi hemmetti, kun oli surkeasti hoidettu koko juttu, Jaajo Linnonmaa laukoo Mustangille.

Sampo-joukkueen menestyksekkään taulukaupan ansiosta tehtävästä saadaan lopulta kelvollinen tuotto hyväntekeväisyyteen. Mustang puolestaan lähetetään pois johtoryhmän huoneesta odottamaan Jaajon päätöstä. 

- Nyt voi olla hyvin mahdollista, ettei riitä vain se, että yksi lähtee himaan. Tämä oli niin pohjanoteeraus koko jengiltä, Jaajo tylyttää.

Näin Jaajo Linnonmaa kommentoi Diili-kilpailijoiden rötöstaustoja: "Ei se tee kenestäkään huonompaa"

Diili torstaisin Ruutu-palvelussa heti aamulla ja Nelosella klo 20.00. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Seuraa meitä somessa