fbq
Nelli Matula

Nelli Matula nöyryytti faniaan julkisesti: "Hanki oma tuuletin" - otti asian puheeksi tv:ssä

Nelli on Gogi Mavromichalisin vieraana ohjelman tuoreessa jaksossa, jossa on vierailemassa myös ex-vapaaottelija Teemu Packalén.

Gogi keskustelee Nellin kanssa tämän keikoista ja lavaesiintymisestä. Nelli tunnetaan energisestä lavapersoonastaan, eikä hän suinkaan seisoskele aloillaan keikoillaan.

Gogi kysyykin, miten ihmeessä Nelli ei pökerry yleisön edessä. Tähän liittyen laulajalla on viime kesäiseltä klubikeikalta tarina jaettavanaan.

Loppuunmyydyllä keikalla oli raskas ilma, ja laulaja oli varautunut kuumuuteen lavan edessä olevalla tuulettimella.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Gogin kantabaari

Mä tiedän lattialla, että mihin kohtaan menen seisomaan niin kun tiettyjen biisien kohdalla. Että mä silleen saan vähän ilmaa kasvoille, hän pohjustaa haastattelussa.

Keikan aikana Nellille tuli kuuma, joten hän hakeutui paikkaan, jossa tuulettimen oli tarkoitus puhaltaa. Hänellä oli sangen tukalat oltavat, ja hänen meikkinsä valuivat ja irtoripsensä olivat lähellä pudota.

Sit mä oon silleen, et missä on mun ilma? Tuuletin on tossa ja se on päällä, mutta miksen mä tunne mitään, Nelli kertoo ja sanoo suunnanneensa tuulettimeen puhaltamaan takaisin häneen.

Gogin Kantabaaria isännöivä Gogi Mavromichalis kertoo ikimuistoisimmasta vieraastaan: "Oli niin ihanan aito"

Hetken kuluttua tuuletin ei kuitenkaan taaskaan puhaltanut sinne minne piti. Syy selvisi pian. Eturivissä nimittäin oli fani, jonka hiukset hulmusivat tuulessa. Fani oli kääntänyt ilmavirran itseensä päin.

Nelli koki, että hänellä oli kaksi vaihtoehtoa. Ensimmäinen oli jatkaa tavalliseen tapaan keikkaa, mutta Nelli otti toisen vaihtoehdon käyttöön.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Sit mä olin silleen et ei. Nyt tarvitaan julkinen nöyryytys, Nelli tokaisee ja nauraa Gogille.

Kävelin sen eteen, ja olin silleen että "kuule rakas, tämä tuuletin on täällä vain sen takia, että mun tukka näyttää hyvältä. Tää on niin kun mun show." Että "jos sä haluat että sun tukka näyttää hyvältä, niin hanki oma tuuletin".

Fani ymmärsi tilanteen, eikä jutusta syntynyt riitaa, vaan keikka jatkui hyvässä hengessä.

Gogin kantabaari tänään TV2:lla kello 21.45 & Areenassa.

Seuraa meitä somessa