fbq
Diili_Jaajo_Paa_8b02c29080.jpg

Näin Jaajo Linnonmaa kommentoi Diili-kilpailijoiden rötöstaustoja: "Ei se tee kenestäkään huonompaa"

Diilin johtohahmo Jaajo Linnonmaa ei ole ollut tietoinen kauden osallistujien rikostaustoista tai veloista. Useammalla on tilillään liikenteessä törttöilyä, mutta pisin rikosrekisteri on Svante Spiikillä, jolla löytyvät tuomiot liikenteen vaarantamisen, kortitta ajon ja kahden rattijuopumuksen lisäksi sotilasrikoksesta. Uusin rikosasia on tullut viereille tämän vuoden alussa eli Diili-kuvausten jälkeen nimikkeellä väärennös.

Rattikäryjä ja ulosottoja! Uusien Diili-kilpailijoiden rötöstaustat: Svante Spiikillä viisi rikostuomiota

– En tiedä noista yhtään mitään. Tai tiesin, että yhdellä osallistujalla on takanaan konkurssi, eikä se tee kenestäkään huonompaa yrittäjää, hän sanoo viitaten Svante Spiikiin, jonka konkurssista tiedotettiin heti osallistujien tullessa julki, Jaajo kommentoi Katsolle.

Ensimmäisellä kaudella Jaajolle kerrottiin kilpailijoiden taustoista enemmän, sillä silloin hänelle etsittiin työkaveria. Tällä kaudella jaossa ei ole valmista työpaikkaa, vaan kauden voittaja saa omalle yritysidealleen 20 000 euron starttirahan ja mahdollisuuden saada Jaajo yhtiökumppanikseen.

– En ole vastuussa siitä ihmisestä, kuka ikinä voittaakaan kauden. Tutustun kilpailijoihin ohjelman edetessä. Se miten he sarjassa käyttäytyvät, vaikuttaa suoraan siihen, miten he etenevät kilpailussa, Jaajo toteaa.

Tämä kilpailija saa ensimmäisenä potkut Diilistä

Diili torstaisin Ruudussa ja klo 20.00 Nelosella.

Seuraa meitä somessa