fbq
Helena Ahti-Hallberg

Muistatko, miltä Helena Ahti-Hallberg näytti TTK-opettajana? ”Nämä vuodet ovat koulineet minusta suorien lähetyksien naisen”

Ennen kuin Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman 15. tuotantokausi käynnistyy kunnolla, pääsevät katsojat seuraamaan MTV Katsomosta 31.7. alkaen tähtituomari Helena Ahti-Hallbergin ja tanssiopettaja Jutta Heleniuksen luotsaamaa uutuusrealitya TTK: Tähtiopettajaa etsimässä.

Ohjelmassa kahdeksan tanssin huippuammattilaista kisaa valtavan paineen alla pääsystä tanssiopettajaksi tulevalle TTK-kaudelle. Sarjaa kuvattiin viisi jaksoa, ja ne kaikki julkaistaan peräkkäisinä päivinä MTV Katsomo -palvelussa 31.7. alkaen. 

Kuka on seuraava Tanssii tähtien kanssa -opettaja? Tässä ovat ehdokkaat 

Helena Ahti-Hallberg tunnetaan etenkin pitkään jatkuneesta TTK-tuomarin urastaan. Alun perin hän toimi TTK:ssa tanssimaikkana. Hänen tähtipareinaan oli vuonna 2006 jalkapallovalmentaja Keith Armstrong ja vuonna 2007 uimari Jani Sievinen

Helena ja Keke
Vuonna 2006 Helena Ahti-Hallberg tanssahteli Keith Armstrongin kanssa.

TTK: Tähtiopettajaa etsimässä -ohjelmassa tähtiopettajakokelaat joutuvat häkellyttävään pääsykoerumbaan. Heille annetaan nopealla tempolla erilaisia tehtäviä, joissa mitataan muun muassa tanssitaitoa, opettajuutta, paineensietokykyä, ryhmätyötaitoja sekä luovuutta koreografina. 

Lisäksi ohjelmassa arvioidaan esiintymistaitoa ja sitä, miten kukin toimii kameroiden edessä.

– Periaatteessa tehtiin sellainen mini-TTK-kausi muutamaan päivään pakattuna, Ahti-Hallberg kertoo Katson haastattelussa.

Helena ja Jutta
Helena Ahti-Hallbergin kanssa tähtiopettajaa etsii TTK:sta tuttu tanssimaikka Jutta Helenius.

Kuka on ollut mieleenpainuvin TTK-kilpailija kautta historian? Jukka Haapalaiselta yllättävä vastaus

Ahti-Hallberg sanoo opettajien olevan mukana TTK:n  tekemisessä aivan eri intensiteetillä kuin tuomareiden. Opettajat käyvät oppilaidensa kanssa treenisalilla joka päivä, kun taas tuomarit käyvät vain sunnuntaisin nauttimassa parhaat palat kulissien takana tehdystä kovasta työstä. 

Uusi TTK-juontaja Ernest Lawson paljastaa vinkkinsä tuleville tähtioppilaille: "Ei voi valehdella tai feikata"

Tuomarina oleminen edellyttää Ahti-Hallbergin mukaan hetkessä elämistä. Suorassa lähetyksessä annettavia arvosteluja ja kommentteja ei voi suunnitella etukäteen, koska lähetyksessä voi tapahtua mitä tahansa. Sen on aina oltavat spontaani reaktio esitykseen.

– Nämä vuodet ovat koulineet minusta suorien lähetyksien naisen. Minusta on ihanaa, että saan sanoa spontaanisti omat mielipiteeni ja arvostelut, Ahti-Hallberg sanoo.

TTK: Tähtiopettajaa etsimässä maksutta MTV Katsomossa su 31.7. alkaen.  Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Seuraa meitä somessa