fbq
Susanna Penttilä

MTV: Susanna Penttilän OnlyFans-tienestit ylittivät jo 100 000 dollaria: ”Ei ole vastenmielistä ottaa rohkeampaa videota”

Vasta perustetun OnlyFans-tilin suosio yllätti yrittäjä Susanna Penttilän.

Susanna Penttilä kertoo MTV:n haastattelussa tienanneensa seksuaaliseen sisältöön keskittyneen OnlyFansin avulla jo valtavan summan rahaa.

– Olen tienannut ihan huikean summan. Kuvittelin ensin, että saisin muutaman tonnin, mutta siellä on 100 000 dollaria, Susanna kertoo MTV:n haastattelussa. 

Susanna avasi tilinsä ystäviensä kannustuksen johdosta. Tilin nopeasti kasvanut suosio pääsi kuitenkin yllättämään. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Aloitin niin, etteivät ne (sisältö) olleet kauhean paljastavia. En sinänsä näyttänyt mitään. Sitten huomasin, että sivuistani tuli suosittuja ja ne tuottivat hyvin. 

OnlyFans-dokumentti: Matty tienaa kymmeniä tuhansia kuussa paljaalla pinnalla: ”Annoin pyyhkeen tippua maahan”

Suosion myötä Susanna päätti tuottaa tililleen Playboy-tyylistä sisältöä. Kuvaustyyli on hänelle tuttu, sillä Susanna on poseerannut Playboyssa yhteensä kuusi kertaa.

– Huomasin, että minun sivuni tulivat aika suosituiksi ja alkoivat tuottaa aika hyvin. Ajattelin, että minun pitää mennä vähän Playboy-linjalle. Se ei ole mitenkään vastenmielistä ottaa rohkeampaa videota.

Susanna on tulojen noustessa myös perustanut osakeyhtiön, jotta hän saa hoidettua veroasiansa asianmukaisesti.

– Mä maksan tosi paljon veroa, eli ei tällä ihan näin vain rikastu. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Jos ottaisin tuon palkkana, niin minun veroprosenttini on 60. Mutta totta kai, kun otan sen yrityksenä, niin siltikin maksan valtiolle kyllä kunnon verot tästä.

90 päivää morsiamena: Jenin intialaismies lähetti vieraalle naiselle alastonkuvansa: ”Vaikea uskoa, ettei Rishi olisi pettänyt”

Seuraa meitä somessa