fbq
maria

Maria Veitolalta järkyttävä paljastus – koki seksuaalista häirintää Yökylässä-kuvauksissa

Maria Veitola on jälleen vastannut Instagramissaan katsojien kysymyksiin koskien Yökylässä Maria Veitola -ohjelmaa. 

Maria on vastannut katsojien kysymyksiin tuttuun tapaan Instagram-tilinsä stories-osiossa, jonka julkaisut ovat nähtävillä 24 tuntia.

Hän on vastannut kysymyksiin ohjelmasta aiemminkin, ja edellisten kysymyssessioiden vastaukset ovat nähtävissä hänen profiilinsa kohokohdissa. Edellisistä, noin kolme viikkoa sitten annetuista vastauksista löytyykin hätkähdyttävä seikka. 

Marialta kysyttiin, onko hän kohdannut Yökylässä-kuvauksissa häirintää, seksuaalista tai muunlaista.

– Juuh. valitettavasti kyllä. Myös seksuaalista, Maria vastasi tarkentamatta, mistä tai kenestä oli kyse.

Uusimmassa kysymyssessiossa Maria vastaa myös kysymykseen, onko sellaisia julkisuuden henkilöitä, kenen luo hän ei suostuisi menemään. 

– Juu, on. Julkisuuden henkilöilläkin on vakavia ja ikäviä persoonallisuushäiriöitä, jos tietäisin sellaisesta ennalta, en altistaisi ehdoin tahdoin itseäni. Sit ihmiset, jotka ovat tehneet pahoja tekoja, eivätkä ole valmiita myöntämään niitä ja reflektoimaan, eivät ansaitse ohjelma-aikaa. Ja sit on epäluotettavia kusipäitä, en jaksa sellaisiin käyttää aikaa, hän kirjoittaa.

Maria paljastaa, että joskus päähenkilön perheenjäsen ei halua olla kuvattavana, mutta on silti läsnä kotona, mikä ei ole välttämättä ihanteellinen tilanne.

maria

– Vaikka se piilossaolija olis kiva tyyppi ja myötämielinen, se tuo oman jännitteen. Päähenkilön voi olla vaikea rentoutua ja heittäytyä täysin, kun tietää että viereisessä huoneessa joku/jotkut kuuntelee.

Maria toteaa, ettei itse vaivaannu helposti erilaisissa tilanteissa, mutta sellaistakin on sattunut. 

– Joskus joku on vaikka kohdellut kumppaniaan ikävästi kuvausryhmän läsnä ollessa tai jopa kuvatessa, niin se on vaivaannuttanut. Sellaiseen on niissä tilanteissa jotenkin vaikea puuttua, kun ei halua vaivaannuttaa ketään lisää.

Maria mainitsee olleensa viimeisimmän kauden jälkeen poikki, koska viimeisenä kuvattiin Andy McCoyn jakso. Maria on aiemmin kertonut visiitin olleen jopa traumaattinen hänelle Andyn uhkaavan käytöksen vuoksi.

Maria Veitola tarvitsi ammattiapua vierailtuaan Andy McCoyn luona: ”Yksi raskaimmista reissuistani”

maria

Marialta kysytään, kenen yökyläisännän tai -emännän luona hän on humaltunut eniten. Maria kertoo, että jos hän juo enemmän kuin kaksi lasia viiniä, hän on huppelissa. 

– Ekana tulee mieleen Janne Kataja. Juotiin shottejakin, kääk! Maria vastaa.

Janne Kataja on kommentoinut julkaisua toivottamalla Marian uudelleen kylään ja mainitsemalla, että shotit ovat jo pakkasessa odottamassa.

Yksi kysymys kuuluu, onko ohjelmaa kuvatessa tullut vastaan erityisen ällöttäviä nukkumapaikkoja. 

– Siis yksi ihan hirveä. Menin nukkumaan pimeällä, huoneen lamppu ei toiminut. Oli ollut raskas päivä ja ilta, olin ihan sippi. Käsikopelolla toimin, löysin sänkyni. Pötkähdin sinne ja mietin vaan, miksi täällä haisee joku tuhatvuotinen grillikioskin rasvakeitin, Maria alustaa.

– Aamulla heräsin, päivä paistoi sisään. Totesin nukkuneeni todella likaisissa lakanoissa, sellaisessa ruskeassa ihmisen muotoisessa hiki-rasva-eriteläikässä. Se oli paha!

Näin tuotantoyhtiö vastaa kohuun Maria Veitolan seksuaalisesta häirinnästä Yökylässä-ohjelmassa


 

Seuraa meitä somessa