fbq
Yökylässä Maria Veitola

Maria Veitola joutuu uhkaavaan tilanteeseen Andy McCoyn kanssa: ”Vittuilet ja uhkailet väkivallalla”

Yökylässä Maria Veitola -sarjan yhdeksännessä jaksossa vieraillaan rock-tähti Andy McCoyn ja hänen "bonustyttärensä", muusikko Sofia Zidan luona. Jakso julkaistaan torstaina 23.3. MTV Katsomossa ja esitetään MTV3-kanavalla 30.3.

Jaksossa Maria Veitola seuraa sivusta Andyn ja Sofian maalausprojektia. Taiteellisen työskentelyn lomassa Andy juo punaviiniä ja ihmettelee Marian ammatinvalintaa. Maria kertoo olevansa kiinnostunut ihmisistä ja siitä, miksi he ovat sellaisia kuin ovat. 

– En halua sulle mitään pahaa enkä kellekään muulle, Maria lisää.

– Pidä vaan turpas kiinni ja katso mitä me tehdään. Tajuatsä? Oo varovainen, Andy uhoaa.

Tilanne raukeaa, kun Andy siirtyy takaisin maalauksen pariin. Maria seuraa tilannetta hiljaa vierestä. Lopulta Andy myös pyytää käytöstään anteeksi mumisten.

– Sori et mä suutuin, mä unohdin ottaa mun lääkkeet. Musta tulee tosi vittumainen.

Elina Gustafsson taisteli syömishäiriökäyttäytymisen kanssa vuosia – TTK laukaisi ongelma-ajatukset uudelleen

Yökylässä Maria Veitola
Andy McCoysta ja Maria Veitolasta ei tullut ylimpiä ystävyksiä vierailun aikana.

Illan päätteeksi kolmikko pesee hampaita ohjelmalle uskolliseen tyyliin. Ainoa ero on se, että Andy pesee hampaansa punaviinillä. Maria jää nukkumaan Sofian asuntoon, ja Andy suuntaa omaan kotiinsa.

Seuraavana aamuna Maria tiedustelee artistin tuntemuksia edelliseen iltaan liittyen ja kertoo, että hänelle jäi siitä outo tunne.

Andy kuittaa tilanteen sillä, että hän on tottunut elämään omilla ehdoillaan. Mies ei myöskään väitä, että olisi maailman helpoin ihminen.

– En mä sitä ehkä odottanutkaan, mutta en myöskään sitä, että sä vittuilet mulle tuntikausia ja uhkailet väkivallalla ja kostolla. Onko tuo sitä mustaa huumoria? Maria kysyy.

– Juu, älä ota sitä tosissaan, Andy toteaa.

Yökylässä Maria Veitola torstaisin MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa.
 

Seuraa meitä somessa