fbq
TVElina Gustafsson taisteli syömishäiriökäyttäytymisen kanssa vuosia – TTK laukaisi ongelma-ajatukset uudelleen
Elina Gustafsson taisteli syömishäiriökäyttäytymisen kanssa vuosia – TTK laukaisi ongelma-ajatukset uudelleen

Yökylässä Maria Veitola -ohjelman kahdeksannessa jaksossa toimittaja Maria Veitola yöpyy ex-nyrkkeilijä Elina Gustafssonin ja tanssija Ansku Bergströmin luona. Veitola ja Gustafsson keskustelevat vierailun aikana muun muassa Gustafssonin päättyneestä urheilu-urasta sekä nyrkkeilyyn liittyvästä painonhallinnasta. Jakso on katsottavissa MTV Katsomossa, ja se esitetään MTV3-kanavalla 23.3.

Gustafssonin mukaan painon jatkuva pudottaminen ja painoindeksin tarkkailu laukaisivat syömishäiriökäyttäytymisen.  

– Edelleen voi olla, että joku laukaisee musta esimerkiksi syömishäiriöajatuksen. Esimerkiksi TTK ja ensimmäinen live. Menin ihan taistelijana siinä. Olin ihan kuin olisin mennyt kehään, Gustafsson kertoo Veitolalle.

Illalla kolmikko syö illalliseksi tortilloja, minkä myötä keskustelu ajautuu jälleen Gustafssonin ruokasuhteeseen. Gustafsson kertoo myös halunneensa olla vegaani, mutta se ei ole mahdollista.

– En halua olla raivovegaani, koska en halua ajaa itseäni lokeroituun syömiseen. Anskulta olen saanut ruokarytmiä paremmaksi. 

Lue myös: Elina Gustafsson ja Ansku Bergström paljastavat yksityiskohtia suhteensa alusta TTK:ssa – Elina ihastui ensisilmäyksellä

Yökylässä Maria Veitola
Maria Veitola vieraili ex-nyrkkeilijä Elina Gustafssonin ja tanssija Ansku Bergströmin luona. 

Yleisessä käytössä oleva BMI-painoindeksi on ollut niin ikään Gustafssonin kohdalla osasyy syömishäiriömäiseen käyttäytymiseen. 

– Olen BMI:ltä ollut aina hieman ylipainoinen. Se laukaisi painonpudotuksen. 

Nykyään Gustafsson voi hyvin ja kertoo olevansa hoikemmassa kunnossa kuin huippu-urheiluaikoinaan. 

– En halua pudottaa painoa. Nyt, kun en edes urheile, olen solakampi kuin urheilu-uran aikana. Mulla ei ole stressiä painosta, ja pää voi hyvin. On ihan sama kuinka paljon liikut ja syöt, jos pää on jumissa, se heijastuu kehoon, hän tiivistää. 

Yökylässä Maria Veitola torstaisin 21:00 MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa.
 

Artikkeliin liittyvät aiheet:
17.03.2023 15:15 | Teksti: Emmi Ikonen | Kuvat: MTV

Seuraa meitä somessa