fbq
Mainos-Harri ja Kari Mutanen

Mainos-Harri ja Kari Mutanen ottavat mittaa toisistaan Putous-finaalin alla – vahvuutena ”aiva uskomaton takaflyygeli”

Lauantaina (11.3.) Putouksen finaalilähetyksessä ratkeaa sketsihahmokilpailun voittaja. Finaaliin tiensä ovat raivanneet porilainen liikunnanopettaja Kari Mutanen alias Köpi Kallio ja mainoslauseilla kommunikoiva Mainos-Harri, jota näyttelee Aku Sipola


Ronskisti porilaismurretta vääntävällä Kari Mutasella on ollut vahva asema läpi kilpailun, eikä hän ole kertaakaan joutunut pudotusuhan alle.

Mainos-Harri taas hyppäsi kisaan vasta kolmannessa jaksossa, kun Aku Sipolan ensimmäisen hahmon Long Johnsonin epäonneksi koitui putoaminen kuuden sketsihahmon porukasta ensimmäisenä. Harrilla ei ole pelkoa jenkkimiehen kohtalosta, sillä ensimmäisestä suunvuorostaan lähtien mainosmies on valloittanut katsojien sydämet. 

Katso kävi tapaamassa sketsihahmokaksikkoa ja selvitti, mitä herrat tuumaavat lauantain finaalista.

 Ex-incel Juho Mäkinen avautuu tv:ssä kiistellystä ilmiöstä – näin hän itse pääsi irti naisvihasta

Kari: Tärkeint musta ois, että kaikki kävis suihkussa.

Harri: Asenne ratkaisee.

Kari: Harri o tiätysti vähä tommone yksinkertasempi kaveri ja saa tiäks ollakki, ei mua haittaa. Kuha ei oo raumalaine, ni mua ei haittaa ollenkaa mikkää.

Harri: Kaikkien porilaisten sankari Kari Mutanen. Onnea, Kari!

Harri  Mutanen

Aake Kalliala kommentoi romani- ja saamelaissketsejään: ”Ei edelleenkään hävetä”

Kari: Kyl mää varmaa veikkaa tiäks, et ne o nää meikäläise patjat täs nenän alla. Ja sit tiätysti tää aiva uskomaton takaflyygeli ja hyvi pintapualine käsitys tost intersektionaalisest feminismist. Se o varmaa kans sellane aika hyvä.

Harri: Bond, James Bond - 007 ja Kultainen ase.

Elokuva-arvostelu: Uusi Asterix-elokuva naurattaa, mutta yksi asia floppaa

Mainos-Harri

Kari: En mää ainakaan niit suun kaut hengittävii raumalaisii, et niit mä en odot et ne antaa mul ääniä ollenkaa. Ja varmaan toine tiäks o noitte mun opettamie laste vanhemmat. Siäl on ny tullutaika paljo Wilma-viästii esimerkiks viime viikost, et esimerkiks tämmöne basehyppy ei kuulu kolmasluokkalaiste liikuntaa ollenkaa. Et tua noi nii et veikkaan, et tätä on nyt jonki aikaa käsitelty tos käräjäoikeudes Satakunnas, mut se o kesken ny kuitenki, et ellei se ratkee ennen lauantait, ni sit mää ole aika vahvoil, veikkaan.

Harri: Tulukaa kahtoo, kahen kilon siika. Kokonainen kirjolohi nyt vain 6,95.

Kari: No varmaa tiäks tua kun mää sai esitel Suomen kansal meikäläise isä. Siin on häävimmä hiano ukko meinaa. Garylle vaa terveisii kotii ja Pihla-pubii. Ja varmaa se, ku löysi tualt mun takkini taskust viime viikol kakskymppii. Et markkojaha ne oli, et ei siin miäles, ne käy ainoastaa Poris. Tääl Helsingis niil ei ole mitää käyttöö.

Harri: Harrilla on isoveli. Onnea, Hugo!

 Laulu rakkaudelle: Herkkä laulu vie Jannika B:n kipeän lapsuusmuiston äärelle - "Opettaja nauroi minulle"

Kari: Vai meinaaks sää niiku Lavikaisen Voittoo? Jos Voitto ei tul kotii, nii sit Voiton vaimo Päivi. Se o aiva häävimmä tulehtunu kans, sen voi sit varmaan nappaa kans esimerkiks ja naapurist Holopaise Raimo siihe vieree. Tätä mää en sano ollenkaa. Nostan virheen käden merkiks iha saman tein. En tiärä, mist puhun ollenkaa. Mikä se kysymys oli?

Harri: Illaksi kotiin.

Putous-finaali MTV3-kanavalla lauantaina klo 19.30.

Jaakko Saariluoma arvostaa Suurmestari-kilpailijoissa tiettyjä piirteitä: ”Joka kilpailijan käyntikortissa ei välttämättä lue koomikko, mutta…”

Seuraa meitä somessa