Katso logo

Kuppilat kuntoon -ravintola palasi vanhaan pian kuvausten jälkeen – tässä syy

Kuppilat kuntoon -ravintola palasi vanhaan pian kuvausten jälkeen – tässä syy
Kuppilat kuntoon, Ville Haapasalo ja Pipsa Hurmerinta

Ravintola Metsätähti Naantalissa jatkaa samaan malliin kuin ennenkin.

Mainos
Mainos päättyy

Ravintoloitsija Susanna Stolpe pitää lounas- ja tilausravintola Metsätähteä Naantalissa. Ruoka tehdään alusta asti itse lähellä tuotetuista raaka-aineista, ja paikka onkin tunnettu herkullisesta ruuastaan.

Ravintolatoiminta ei ole kuitenkaan ollut kovin kannattavaa, minkä vuoksi Pipsa Hurmerinta, Ville Haapasalo ja Kuppilat kuntoon -ohjelma hälytettiin apuun. Pipsa antoi ukaasin joko pienentää raaka-ainekustannuksia tai työtunteja. Työvoimaongelmaan he esittivät ratkaisuksi lounaan tarjoamista seisovasta pöydästä pöytiin tarjoilun sijaan.

Henkilökunta ei aluksi meinannut taipua buffetajatukseen, mutta Pipsa ja Ville saivat taottua heille päähän, että jotain täytyy tehdä, koska entiseen malliin ravintolalla ei yksinkertaisesti ollut varaa jatkaa, kun henkilöstöä ei missään nimessä oltu valmiita vähentämään. Pipsa joutui kuitenkin ärähtämään ennen kuin buffetiin saatiin lopulta suostumus Susannalta.

Mainos
Mainos päättyy
Kuppilat kuntoon -ravintola palasi vanhaan pian kuvausten jälkeen – tässä syy

– Huh, huh olihan jumppa, Pipsa huokaisi jälkeenpäin.

– Täytyy sanoa, että aluksi kun mä kuulin, mitä ne sanoi, niin tuli pikkasen epäuskoinen olo, Ville kuvaili hankalaa keskustelua.

– Mä en tiennyt, että mun sisällä asuu pieni Gordon Ramsay, Pipsa naurahti.

– Ei herranjumala sentään, mä luulin, että mä rupean itkemään, hän parahti.

Itkemään alkoivat sen sijaan ravintolan työntekijät, kun he näkivät, millaisia muutoksia Pipsa ja Ville olivat ravintolaan tehneet. Muutos oli heidän mielestään niin onnistunut.

Mainos
Mainos päättyy

Kun lounasta tarjoiltiin ensimmäistä kertaa buffetista, Susannalla oli ensimmäistä kertaa ravintolan kuusivuotisen historian aikana aikaa emännöidä vieraita salissa. Päivä sujui muutenkin mallikkaasti.

Kuppilat kuntoon -ravintola palasi vanhaan pian kuvausten jälkeen – tässä syy

Kun ohjelmassa lopuksi nähtiin, mitä ravintolaan kuului kahden kuukauden päästä, kävi ilmi, että lounaalla oli luovuttu seisovasta pöydästä kahden viikon kokeilun jälkeen ja palattu takaisin annostarjoiluun. Sillä erotuksella, että hintoja oli uskallettu nyt nostaa. Susanna perusteli ratkaisua sillä, että annostarjoilun avulla hävikkiä oli niin paljon helpompi minimoida kuin buffetissa.

Tosin tällä hetkellä ravintolan lounaslistalla suurin osa ruoka-annoksista maksaa saman 14,50 euroa, mikä oli hinta myös kuvausten aikaan.

Kuppilat kuntoon, Ville Haapasalo ja Pipsa Hurmerinta keskiviikkoisin Nelosella ja Ruudussa.

Mainos
Mainos päättyy
Ladataan