fbq

Jyrki Sukula menettää hermonsa tv:ssä: "Se on v**tu virhe!"

Jyrki Sukula nähdään jälleen Suomalainen menestysresepti -kisan päätuomarina.

Suomalainen menestysresepti -sarjan viides kausi starttaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla tiistaina 21.11.  

Tuotekehityksen pikamatkalla kuusi finalistia taistelee aikaa vastaan, kun ideoista hiotaan ruokamenestyksiä vain kuudessa kuukaudessa. Kilpailun päätuomarina finalisteja luotsaa ruoka-alan moniosaaja Jyrki Sukula.

Maria Hanho pyrkii kilpailuun kaalituotteellaan klasangella, joka on käytännössä kasvislasagne.

– Vähän surullista, että pitää tehdä kaalilasagnea, joka ei saa maistua kaalilta, tuomaristoon kuuluva Jukka Kurttila toteaa tuotetta maistaessaan.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Maria toteaa tuomaristolle, ettei kaalin maku maistu lapsille. Tästä syystä tuote on kehitetty niin, ettei kaalin ominainen haju tai maku käy ilmi. 

Panseksuaali Pirita, 24, ihastelee Naked Attractionissa sekä nais- että miesvartaloita – ”No oho!”

Tuomariston johtajana toimiva Jyrki ajautuu tuotteesta väittelyyn Jukan kanssa. Jyrki ei henkilökohtaisesti voi ymmärtää sitä, miksi lapsia ei totuteta syömään kaalia jo pienestä pitäen. 

– Jos vanhemmat eivät näe vaivaa siinä, että he alkavat syöttää 1,3–1,4-vuotiaille lehtivirheää, seuraavat 15 vuotta jäävät syömättä, Jyrki toteaa tiukasti.

– Jyrki hyvä, sinä elät kuplassa. Aika moni vanhempi Suomessa ei ajattele eikä toimi niin. He ulkoistavat vastuun päiväkodille ja koululle, Jukka huomauttaa.

Tilanteesta seuraa temperamenttinen väittely, jossa Jyrki menettää hermonsa totaalisesti. Tuomariston johtaja päätyy kiroilemaan.

– Just niin! Ja se on v**tu virhe! Jyrki kiroilee.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Suomalainen menestysresepti tiistaisin MTV3:lla kello 20.00. 

Seuraa meitä somessa