fbq
Pääkuva

Juha Perälä paljastaa karmean suosikkilaitteensa Melkein MENSAssa: ”Se tekee höpöä”

Melkein MENSAn uusin kausi alkaa Foxilla tiistaina 20. syyskuuta.

Ennen kuin Melkein MENSAn julkkisvisailijat saavat sähköiskuja ja tennispallotykistä päin näköä, ohjelman juontaja Juha Perälä ja muu työryhmä testaa kannustimia ennen kauden alkua.

– Minua on ammuttu erilaisilla aseilla ja pyöritetty ja kieputettu, Juha sanoo.

Tuottaja paljastaa, mistä syntyvät Melkein MENSAn hullut tehtävät – sähköiskuja ja räjähtelyä pitää olla joka jaksossa

Sisäkuva
Melkein MENSAn juontajan Juha Perälän mukaan monet julkkisvisailijat inhoavat eniten sähköiskuja. – Eihän sitä kukaan halua ottaa.
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Emme käytä mitään laitteita, joita tuotanto ei ole itse kokeillut etukäteen.

Tulevalla kaudella uusia laitteita ovat rodeoankka ja hajukoppi. Rodeoankka on kuin suuri mekaaninen härkä, jonka kieppuvassa keltaisessa selässä kilpailijan täytyy vastata kysymyksiin. Hajukopissa koetellaan kilpailijan hyvinvointia.

– Jos vastaa oikein, tulee hyvää hajua. Jos vastaa väärin, saa sellaisia hajuja, joiden kanssa ei halua olla suljetussa tilassa, Juha naureskelee.

Sähköiskuja kaulaan

Juha Perälän suosikkikannustimia on social distancing zapper. Kyseessä on teleskooppimainen putki, jonka päästä tulee sähköä. 

– Kilpailijat pääsevät antamaan toistensa kauloihin sähköiskuja. Kun siihen täräyttää, se tekee höpöä.

Sisäkuva
– Tiedän paljon lauseita, ääniä ja kuvia eri viihdeosioista, televisiosta ja elokuvista, Juha Perälä kertoo Katsolle tietämyksestään.

Melkein MENSA on Foxin katsotuimpia ohjelmia. Visailuohjelmasta on tehty kotikatsomoissakin omia variaatioita, ei kuitenkaan sähköiskujen kanssa.

– Olen nähnyt kotivideoita, joissa perhe pelaa keskenään Melkein MENSAa. Kun yksi perheenjäsenistä vastaa kysymykseen väärin, häntä heitellään esimerkiksi pehmoleluilla. Ne ovat makeita videoita.

Katson toimittaja testasi Melkein MENSAn rangaistuksia: Sähköiskuja, räjähtävä jätti-ilmapallo ja ammuksia

Seuraa meitä somessa