fbq
Jonna Tervomaa, Suomi soi
Jonna Tervomaa, Suomi soi

Jonna Tervomaa häpeää yhä vuosikymmenten takaista haastatteluaan

Jonna Tervomaa aloitti uransa lapsitähtenä. Laulajasta tehtiin tv-haastattelu jo 10-vuotiaana, joka on kuitenkin jäänyt hävettämään.

Nelosen Suomi soi -musiikkiohjelman viimeisessä jaksossa kuullaan neljän artistin haaveista ja unelmista. Ohjelmassa artistit Pate MustajärviJonna TervomaaOlavi UusivirtaMira Luoti ja Samuli Putro esittävät kansainvälisiä hittejä suomenkielisinä versioina.

Lapsitähtenä uransa aloittanut Jonna Tervomaa muistelee jaksossa 10-vuotiaana tehtyä tv-haastattelua, jota hän häpeää yhä tänäkin päivänä. Kymmenen uutisten loppukevennyksenä näytetty haastattelu sujui Jonnalta itsevarmasti. 

– Konkreettisesti kiipesin tosi kankeasti (lumikasan päälle). Mua hävettää se hirveästi. 

Ajatus lumikasan päällä poseeraamisesta oli se, että Jonna oli huipulla jo 10-vuotiaana. Myös laulajan oma reaktio naurattaa jälkikäteen.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Siihen perään tuli haastattelu, missä sanon, että "no en tiedä, teen sen verran keikkoja kuin viitsin, mutta ei mua oikein kiinnosta", Jonna muistelee.

 Love Island Suomessa tunteet kuumenevat – Ali pääsee suuteloimaan

Samalla Olavi Uusivirta paljastaa ihailleensa Jonnaa siinä määrin, että halusi leikkauttaa itselleen samanlaisen hiustyylin. 

– Oli sellainen viikonloppu, että olit iltapäivälehden viikonloppulehden kannessa. Olin siinä määrin lumoutunut, että menin parturiin sen lehden kanssa ja sanoin, että haluan tällaisen fledan, Olavi kertoo.

Suomi Soi Nelosella perjantaisin kello 20.00.

Seuraa meitä somessa