fbq
Love Island suomi 2023 veronica verho
Love Island suomi 2023 veronica verho

Love Island Suomessa tunteet kuumenevat – Ali pääsee suuteloimaan

Saarelle saapuu kaksi uutta sinkkua tämän illan jaksossa.

Keskiviikko-illan parinvalinnassa villan uusin asukas Sofia vailitsi parikseen Alin Isabellan jäädessä nuolemaan näppejään.

- Kyllä mua oikeesti harmittaa, että me ei olla enää pari, Isabella myöntää Alille.

Juttutuokion päätteeksi he päätyvät suutelemaan.

Sofia haluaisi tutustua Aliin paremmin, mutta hänellä on tunne, ettei hänellä ole saumaa päästä juttelemaan kahden kesken. Josefiina kuitenkin kannustaa Sofiaa lähestymään pariaan.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Toivon että vaikka tilanne on mikä on, niin jos haluut tutustua, muhun niin tee se, Sofiaa sanoo Alille, tämän nyökkäillessä ilmeettömänä.

Love Islandin parivaljakko Josefiina ja Niko hipsuttelevat toisiaan ja juttu kääntyy lasten hankkimiseen. Josefiina haluaa joko kaksi tai kolme ja Niko haluaisi kaks, yhden pojan ja yhden tytön.

Äijät kaipaavat aloitteellisuutta

Ystävystyneet Ali ja Niko sekä Joonas juttelevat syvällisiä. Niko haluaa tietää, miten Alin ensimmäinen yö Sofian kanssa meni.

- Ei me olla edes juteltu keskenään, Ali kertoo.

Hän epäilee, että Sofia arastelee tulla keskustelmaan, koska Alin ja Isabellan juttu on vähän kesken. Joonas toteaa, ettei hänkään vaihtaisi Tiilaa keneenkään, joka ei tekisi aloitetta.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Villalle saapuu kaksi uutta sinkkua, Mikaela ja Maria. Tummaveriköt odottavat muita saarelisia iltabaarissa ja herättävät Joonaksen ja Pauluksen horroksesta.

Veronica Verho elää täysillä mukana Love Island -sinkkujen kisailussa – ”Kyllä siinä tulee omia suosikkejakin, totta kai!”

Love Island MTV3:lla maanantaista lauantaihin.

Seuraa meitä somessa