fbq
Posse

Jenni Dahlman palaa Posseen – tietämättä siitä itse!

Perjantai-illoista tuttu Posse juhlii kymmenettä kauttaan. Juhlakautena nähdään vauhtia ja vaarallisia tilanteita, sillä stuntit ja rallit palaavat. Luvassa on muun muassa Suomen korkeimmat stuntit, suihkurallia, lätkäbiisirallia, kesäbiisirallia ja bilebändirallia. 

Tässä ovat Koko Suomi leipoo -ohjelman kilpailijat: mukana insinööri ja personal trainer

Piilokamerat ottavat uusia kierroksia ja muun muassa Lakko, Herba, Jenni Dahlman ja Jarno Laasala pääsevät tekemään paluun ohjelmaan tietämättä siitä itse! Naurua ja jännitystä on luvassa, sillä livelähetyksiin on tulossa täysin uutta livesketsien muodossa. 

Jenni Dahlman hyppäsi Posseen mukaan ohjelman toisella tuotantokaudella vuonna 2014. Seuraavana vuonna Dahlmanin korvasi Viivi Pumpanen. Tubetähdet Lakko ja Herba olivat mukana ohjelmassa vuosina 2017–2018.  

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Duudsonit
Jenni Dahlman kuvassa Duudsonien kanssa vuonna 2016. 

Vieraina nähdään jälleen kerran kavalkadi Suomen kärkinimiä, kuten Anna Puu, Krista Pärmäkoski, Robin, Sean Huff, Petteri Koponen, Harri Syrjänen, Toni Wirtanen, Erin, Emma Kimiläinen, Heikki Sorsa, Peetu Piirainen, Jarkko Tamminen, Gasellit, Portion Boys ja kymmeniä muita syksyn ajankohtaisimpia nimiä.

21.10. on luvassa Possen sadannes lähetys. Tiedotteessa kerrotaan, että se jää yllätykseksi, minkälaiset juhlat posselaiset pistävät pystyyn studiolla. 

Possessa jatkaa tänä syksynä tuttuun tapaan Kalle Lamberg, HP Parviainen, Jarppi Leppälä, Viivi Pumpanen, Veronica Verho, Jaakko Saariluoma ja Aku Hirviniemi.

Posse palaa MTV:n ohjelmarosteriin perjantaina 9.9. kello 20 MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa. Juhlakauteen mahtuu mukaan ohjelman 100. jakso sekä erikoisjakso, jossa 50 vuotta täyttävä WWF ja Posse yhdistävät voimansa luonnon puolesta.

Seuraa meitä somessa