fbq
emmerdale

Emmerdalen juonipaljastukset: Meena sieppaa Dawnin ja Billyn hääpäivänä

Emmerdalessa ensi viikolla vietetään Dawnin ja Billyn häitä, jotka muuttuvat kauhujen päiväksi. 

Billyn ja Dawnin hääpäivä koittaa, mutta murhanhimoinen kuokkavieras Meena on saapunut kylään jälleen. Vihkiminen kirkossa saadaan onnellisesti maaliin, mutta hääpari ei koskaan saavu hääpaikalle. Häälimusiinin kuskina toimii Meena, joka kidnappaa heidät. 

Meena uhkaa tappaa jommankumman heistä ja käskee Billyn valita, pelastaako hän Dawnin vai itsensä. Leyla lähtee etsimään hääparia ja löytää heidät tienpientareelta. Meena ampuu Leylaa, joka saa osuman ja tuupertuu auton rattiin. 

Dawn menee suunniltaan Meenan paljastaessa, että myös Lucas on pelinappulana hänen sairaassa pelissään. Käsirysyn seurauksena Billy saa heitettyä aseen alas sillalta, ja Meena häipyy. Dawn kiiruhtaa kotiin ja löytää Harrietin lattialta verilammikosta. Lucas löytyy kuitenkin kunnossa.

Liam löytää Meenan, ja he ajautuvat samalle sillalle, jossa Meena tappoi Leannan. Meena provosoi Liamia, joka menettää malttinsa ja tönäisee Meenan sillalta alas. Meena jää makaamaan tiedottomana maahan. 

Vinny järjestää Liville ystävänpäiväyllätyksen ja mukavan illanvieton piknikeineen. Liv ymmärtää väärin Vinnyn ojentaman pinkin korurasian ja luulee Vinnyn kosivan. Hän vastaa myöntävästi ennen kuin Vinny ehtii sanoa mitään. Liv nolostuu, mutta Vinny innostuu ajatuksesta ja haluaa mennä naimisiin. 

Emmerdalen juonipaljastukset: Jain petos paljastuu – Laurel heittää pihalle

Emmerdale MTV3-kanavalla MA–PE.
 

Seuraa meitä somessa