fbq
emmerdale

Emmerdalen juonipaljastukset: Liam pelastaa Meenan uhrit – murhaaja pääsee pakoon

Emmerdalessa ensi viikolla Meenan karmeat touhut paljastuvat.

Meena on virittänyt latoon ansan Billylle, mutta paikalle saapuukin Liam. Liam pelastaa Manpreetin ja Vinnyn ladosta, mutta samalla Meena pääsee pakenemaan. Manpreet kertoo Liamille, että Meena surmasi Leannan, ja raivostunut Liam lähtee jahtaamaan Meenaa. Meena pääsee kuitenkin pakoon ja liftaa kuorma-autoon, joka on matkalla kohti Skotlantia.  

Poliisit etsivät Meenaa, ja pian koko kylä kuhisee viranomaisia ja toimittajia. Liam janoaa kostoa ja haluaa ottaa oikeuden omiin käsiinsä. Hän pyytää apua Cainilta, joka ei kuitenkaan innostu asiasta. Leyla yrittää puhua järkeä Liamille, että tämä antaisi poliisin hoitaa asian.

Manpreet taistelee jälleen hengestään sairaalassa. Vinny kertoo poliisille Meenan tunnustaneen Manpreetille Benin murhan ja vaatii Liviä vapautettavaksi. Poliisi tarvitsee kuitenkin todisteita. 

Nate tulee toisiin ajatuksiin ja rohkaisee Tracya lähtemään unelmansa perään Nottinghamiin. Pian Tracy ilmoittaakin ottavansa uuden työn sittenkin vastaan. Vanessa hermostuu ja syyllistää siskoaan. Vasta, kun Tracy on jo starttaamassa muuttoautoa, Vanessa pyytää anteeksi ja toivottaa hänelle onnea. Myös Natelle Tracyn ja Frankien lähtö on vaikea hetki.

Emmerdalen juonipaljastukset: Meena ottaa Vinnyn vangikseen

Emmerdale MTV3-kanavalla MA–PE.
 

Seuraa meitä somessa