fbq
emmerdale

Emmerdalen juonipaljastukset: Jain petos paljastuu – Laurel heittää pihalle

Emmerdalessa ensi viikolla Jain kulissit kaatuvat rytisten ja Rhona saa yllättäviä uutisia Piercestä.

Marcus kertoo Rhonalle, että Piercen tila on heikentynyt, eikä hän pysty tapaamaan ketään. Marcus haluaisi kuitenkin tavata isänsä kertoakseen, että tämä on tuhonnut hänen äitinsä elämän narsistisella käytöksellään. Samaan aikaan hän saa kuitenkin puhelun, että Pierce on kuollut. Rhona on helpottunut.

Al on muuttamassa Amyn, Kerryn ja Kylen luo, mistä Cain pillastuu. Amy uhkaa huoltajuustaistolla, mikäli Cain ei jätä heitä rauhaan. Cain ei voi kuitenkaan sietää tilannetta millään. 

Ellis saa työtarjouksen Australiasta ja päättää ottaa sen vastaan. Belle suuttuu, kun Ellis jättää hänet. Ellis ja Priya jättävät itkuiset jäähyväiset toisilleen. He tunnustavat tunteensa toisiaan kohtaan ja pohtivat, että ehkä heille tarjoutuu vielä joskus tulevaisuudessa tilaisuus olla yhdessä. 

Laurelille selviää, että joku on ottanut hänen nimissään lainan ja uhkaa ilmoittaa poliisille. Jain on pakko tunnustaa olevansa petoksen takana. Laurel on raivoissaan, kun koko kuvio selviää hänelle. Laurel yrittää pelastaa Jain ja selittää pankille, että hän ottikin lainan itse, eikä muistanut sitä, koska on alkoholisti ja hänellä on muistin kanssa ongelmia. 

Jai pahentaa tilannetta kysymällä Laurelilta, voisiko Ashleyn lapsille jättämiä perintörahoja lainata. Laurel on järkyttynyt, että Jai kehtaa edes ehdottaa moista. Laurel käskee Jain häipyä elämästään. Huumeet alkavat jälleen houkuttaa hyljeksittyä miestä. 

Dawnilla on selittämättömiä vaikeuksia klinikalla, ja Vanessa antaa hänelle varoituksen. Dawnista tuntuu, että joku sabotoi hänen työtään. Samaan aikaan joku seuraa häntä salaa. Seuraavaksi hän löytää hääpukunsa liattuna ja viilleltynä. 

Emmerdalen juonipaljastukset: Piercen poika ilmaantuu Rhonan luo

Emmerdale MTV3-kanavalla MA–PE.
 

Seuraa meitä somessa