fbq
Elsa Saisio

Elsa Saisio paljastaa kuka on hänen suosikkihahmonsa Kontiossa ja Parmaksessa

Neljän tuotantokauden ja yhden elokuvan jälkeen Auni Parmasta esittävä Elsa Saisio tuntee olonsa jo kotoisaksi Kummeli-maailmassa. Hänen on silti vaikea valita omaa suosikkiaan sarjan värikkäästä hahmogalleriasta.

– Rakkaan kurssikaverini Kaisa Helan huolella rakentamasta Sirkasta tykkään paljon, mutta ihailen valtavasti myös Mari Perankosken työtä. Neloskaudella meillä olikin paljon yhteisiä kohtauksia, sillä Marin esittämästä Vänskästä tulee Aunen uusi aisapari. Marilla on loputon mielikuvitus, ja hän jaksaa tuoda jokaiseen kohtaukseen jotain omaa ja hauskaa, Elsa suitsuttaa.

Vaikka Heikki Silvennoisen esittämä Kontio jääkin sarjassa eläkkeelle, on hahmo edelleen mukana sarjassa. Elsaa harmittaa hieman se, että Aunin ja Kontion yhteisiä autoilukohtauksia on kuitenkin nyt vähemmän.
– Sekä minä että Heikki olemme jääneet kaipaamaan niitä, mikä kertoo sen, että noissa kohtauksissa on ollut mukana jotain tosi olennaista, hän sanoo. 

Elsa Saisio myöntää ahdistuneensa Kummeli-kuvauksissa: "Tunsin oloni tosi pöljäksi"

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Niin sanotun vakavan draaman saralla kunnostautunut Elsa on saanut kollegoilta vaihtelevaa palautetta siirtymisestään Kummeli-viihteen pariin. 
– Jotkut kollegoista katsovat ja tykkäävät, jotkut ovat nähneet eivätkä aidosti pidä ja sehän on ihan jees. Valitettavin ryhmä on se, jotka eivät katso, mutta joille on valmiiksi vahva kriittinen mielipide. Alallamme on raskainta juuri tietynlainen ylimielinen ennakkoluuloisuus, Elsa sanoo.
Elsa on saanut sarjasta positiivista palautetta yllättäviltäkin henkilöiltä.
– Itse arvostan sarjassa mielikuvituksellisuutta ja sitä, miten pitkälle henkilöt on viety. Sarjan maailma ei ole mitenkään ennalta-arvattava tai geneerinen, ja rooleissa nähdään hyvin taitavia koomikoita. Ennakkoluuloisimmat ihmiset eivät näe sitä, miten rohkeaa, röyhkeää ja taidokasta työtä sarjassa tehdään, Elsa huomauttaa.

Kummeli esittää: Kontio ja Parmas, 4. kausi alkaa maksullisessa Ruutu+:ssa maanantaina 19.12.

Näin Elsa Saisio löysi tiensä Kummeli-hupailujen maailmaan

Seuraa meitä somessa