fbq
Ticket to Paradise
Ticket to Paradise

Elokuva-arvostelu: George Clooneyn ja Julia Robertsin umpikliseinen romppukomedia on tylsääkin tylsempää ajanhaaskausta

Ticket to Paradise julkaistaan SkyShowtime-palvelussa keskiviikkona 7.6.

George Clooneyn ja Julia Robertsin tähdittämä Ticket to Paradise on juuri sellainen narsistinen, romanttisen draamakomedian kuvatus, johon ikääntyvät Hollywood-tähdet sortuvat yleensä 50-60-vuotiaina.

Riskitön ja umpikliseinen käsikirjoitus on muokattu tilaustyönä pääparille, jotta nämä selviäisivät ”urakasta” mahdollisimman vähällä vaivalla. Samalla molemmat kuittaavat elokuvasta vähintään toistakymmentä miljoonaa dollaria.

Mukamas Balille sijoittuvassa mutta oikeasti Australian koillisrannikolla kuvatussa elokuvassa Clooney ja Roberts esittävät söpösti toisiaan inhoavaa ex-avioparia, Davidia ja Georgiaa, jotka löytävät yhteisen sävelen estääkseen tytärtään Lilyä tekemästä samaa virhettä kuin he aikanaan.

Ticket to Paradise
Ticket to Paradise
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Lily on salamarakastunut paikalliseen kalastajaan Balin-lomallaan ja ilmoittanut vanhemmilleen menevänsä naimisiin. Niinpä David ja Georgia suuntaavat häihin vakaana aikomuksenaan torpata häät ennen kuin pappi sanoo aamen.

Ravisteleva Netflix-draama A Sun on väkevä osoitus taiwanilaisen nykyelokuvan elinvoimasta

Ticket to Paradise ei ole sen enempää hauska kuin koskettavakaan. Eikä fiksu, viihdyttävä tai mieltäylentävä. Se on kaikin tavoin tylsä ja ennalta-arvattava tekele, jonka ainoa syy olla olemassa on mitata kahden entisen elokuvasupertähden nykyistä vetovoimaa lippuluukuilla.

No kuinka siellä sitten kävi? Ei kovin hyvin, sillä 60 miljoonaa dollaria maksanut tekele tuotti Yhdysvaltain teattereissa, joka on yhä Hollywood-elokuvien päämarkkina-alue, vajaat 70 miljoonaa. Ja kun tähän päälle lasketaan vielä miljoonien markkinointikulut, voidaan Ticket to Paradisea verrata lentolipun alennukseksi luvatusta business-luokasta sikaosastoon.

*

Draamakomedia. O: Ol Parker. N: George Clooney, Julia Roberts, Kaitlyn Dever. (Britannia/USA 2022). 103 min. SkyShowtime

Seuraa meitä somessa