fbq
Gogin kantabaari

Christoffer Strandberg oli joutua putkaan baari-illan päätteeksi – kertoo tv:ssä, kuinka sekoili Eduskuntatalon portailla

Aatonaattona 23.12. nähtävässä Gogin kantabaarin viimeisessä jaksossa vieraina ovat artisti Anna Puu ja näyttelijä Christoffer Strandberg.

Constantinos ”Gogi” Mavromichaliksen, Annan ja Christofferin keskustelu kääntyy baaritiskillä oitis alkoholijuomiin ja siihen, mitkä juomat eivät heille sovi. 

Gogi kertoo, että hänelle ”kryptoniittia” ovat rommipitoiset juomat. Toimittaja äityy muistelemaan baari-iltaa, jona oli nauttinut kyseistä juomaa. 

– Olin kapakassa juonut niitä niin monta, että mulla oli vintti pimennyt ja lähetin kavereille videoviestin, hän kertoo jaksossa.

Christoffer Strandbergille kävi köpelösti Kulkuset kulkuset -elokuvan ensi-iltajuhlissa – lainapuvun housut repesivät takapuolesta

Anna Puulle kryptoniittia on puolestaan minttuviina, ja Christoffer Strandbergille kreikkalainen anisjuoma ouzo. 

Näyttelijälle kävi kerran kalpaten, kun hän oli ensi-iltabileissä nauttinut ouzoa. Ilta oli Christofferin mukaan hieman venähtänyt. 

– Mut on ajettu kotiin Eduskunnan portailta aamuviideltä, olisin joutunut putkaan muuten. Kaiuttimista  tuli ääni: ”Poistukaa välittömästi portaikolta”, Christoffer muistelee nauraen. 

Gogin kantabaari TV2-kanavalla perjantaina kello 21.45 alkaen. 

Seuraa meitä somessa