fbq
Sister Boniface Mysteries BritBox

BritBox tuo markkinoille brittiläisiä laatusarjoja – uusi suoratoistopalvelu aloittaa vapun alla

Suomen suoratoistomarkkinat saavat uuden kilpailijan, kun BritBox aloittaa toimintansa torstaina 28. huhtikuuta. Sen sisältö nojaa vahvasti perustajayhtiöidensä BBC:n ja ITV:n uusiin ja vanhoihin sarjoihin ja elokuviin, mutta mukana on myös muiden tuotantoyhtiöiden ja kanavien ohjelmia. 

Lisäksi BritBox tuottaa omia alkuperäissarjojaan. Alkuvaiheessa näistä originaaleista palveluun tulevat muun muassa Isä Brown ja hänen laumansa -sarjan spin-off-sarja Sister Boniface Mysteries (pääkuva), Trainspotting-kirjailija Irvine Welshin ensimmäinen sarjaksi tehty tv-sovitus Crime (kuva alla) ja brittiläisen Suurmestari-version juontajan Greg Daviesin tähdittämä The Cleaner (alimmainen kuva). Lähitulevaisuudessa mukaan tulevat muun muassa Idris Elba's Fight School ja true crime -draamasarja Stonehouse.

Crime
Crime​​​​​

Tuliterät brittisarjat dominoivat TV1:en talvea

Line Of Duty
Line Of Duty

Suomalaisille jo ennestään tutuista sarjoista palvelussa tullaan näkemään muun muassa Line of Duty (kuva alla), Todella upeeta, Musta kyy, The Office, Peaky Blinders, Vera Stanhope tutkii, Mennyt maailma ja lukuisia muita kansainvälisesti tunnettuja sarjoja. Myös esimerkiksi Masterchef UK -kisailun 17. ja 18. kausi ovat yksinoikeudella BritBoxissa.

BritBoxia voi kuukausimaksua vastaan katsoa omassa palvelussaan ja applikaationaan, mutta se on tarjolla myös erillisenä osiona C More -palvelussa.

The Cleaner
The Cleaner

BritBox aloitttaa Suomessa torstaina 28. huhtikuuta 2022.

Mädät poliisit joutuvat yhä ahtaammalle Line of Dutyn kutoskaudella

Seuraa meitä somessa